Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zasto bre?pokusaj da se opustis i da uzivas u svemu novom.ljudi se zakopaju citav zivot u istu kancelariju,pored istih ljudi i gledaju u isti fikus,pred tobom je citav jedan novi svet koji tek treba da otkrijes
ameri su tu pametni,par godina na jednom mestu i idu na nesto novo

dosadi. i meni je odasdilo...promenila sam brdo poslova...i nema tu bog zna sta...meni tako izgleda...iako drugi ljudi, moji saradnici, nadredjeni i podredjeni misle da imam zavidno iskustvo, niko mi ne veruje da ima godina koliko imam, ...da ga imam imam ga...ali ne mislim da je bas znacajno...sef danas prijavio koleginicu na neki konkurs za mlade inzenjere, kad molim te u tu kategoriju i ja upadam..do 35 godina...kazem ja sefu...pa hocu i ja..a on meni kaze, ali ti nisi mlad inzenjer...:dash:..ebes ti to iskustvo..kad vise niko ne moze da pomisli da si mlada, zgodna riba..:P

- - - - - - - - - -

lepoooooo

Extra, ocemo zajedno :zskace:?

u rispa? idem sada krajem marta...isla bih rado sa tobom..posto idem sa nekom ekipom o kojoj ne zelim ni da mislim...sluzebni put je u pitanju...ali ja mislim na pariz a ne na njih..:heart:

Divno. Ako navratis do Monmartra, naruci kafu i seti me se :lol:

obavezno! :)

posto imam jedan dan za setnju po parizu, mislim da pobegnem od svih i da se uvalim neki kafic i da uzivam...:D

osim toga sto cu bazati po gradu,...

obavezno! :)

posto imam jedan dan za setnju po parizu, mislim da pobegnem od svih i da se uvalim neki kafic i da uzivam...:D

osim toga sto cu bazati po gradu,...

Pazi, ja kad sam bila zadnji put.... Prelepo suncano jutro, gomile cveca na sve strane... Umetnici koji slikaju, sarenilo na sve strane. Sela sam u kafanu koja je bratimljena sa nasa "Tri sesira", narucila kafu, smejala se svakom zraku sunca, ptici, prolazniku. I sad imam osmeh od uva do uva kad se setim tog magicnog jutra. Te slike koju cini mi se ne bih mogla da opisem sa zilion reci. Tih mirisa, boja, svega.
Zajébi grad koji je krcat crncima, brendovima, prodavnicama, idi i uzivaj u raju :lol:

Pazi, ja kad sam bila zadnji put.... Prelepo suncano jutro, gomile cveca na sve strane... Umetnici koji slikaju, sarenilo na sve strane. Sela sam u kafanu koja je bratimljena sa nasa "Tri sesira", narucila kafu, smejala se svakom zraku sunca, ptici, prolazniku. I sad imam osmeh od uva do uva kad se setim tog magicnog jutra. Te slike koju cini mi se ne bih mogla da opisem sa zilion reci. Tih mirisa, boja, svega.
Zajébi grad koji je krcat crncima, brendovima, prodavnicama, idi i uzivaj u raju :lol:

tako ja zamisljam zivot..:aha:

moja drugarica u petak putuje u pariz avionom,neka jeftina varijanta i nema prava da nosi torbu koju bi stavila u teretni deo,nema cak prava ni na klasicni rucni prtljag,nego na vrlo malu tasnu u koju mora da stane i rucna tasnica.nije frka jer ide samo na tri dana,ali ona planira i da kupi neke krpice pa smo juce pravile planove sta ce sa tim stvarima.
ja joj kazem sta te briga,pantalone,preko toga suknja,to je sada moderno,pa gore slojevito...a oko vrata i oko struka vezes jos garderobe ,ako se ne onesvesti ima da je slikaju za modni casopis:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back