Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
meni je nakon 15 godina i 9 razlicitih poslova vise muka od tih promena. nema tu nekih velicanstvenih novih svetova, veruj mi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je nakon 15 godina i 9 razlicitih poslova vise muka od tih promena. nema tu nekih velicanstvenih novih svetova, veruj mi

brate al ti meni deluješ namučeno, onako generalno

FajaD
Lepo, uzdravlje da ga vozis![]()

Joj sto ja volim kad zavrsim te razgovore kojih sam se pribojavala
Obavila razgovor kog sam se pribojavala. Sve ispalo OK.

zasto bre?pokusaj da se opustis i da uzivas u svemu novom.ljudi se zakopaju citav zivot u istu kancelariju,pored istih ljudi i gledaju u isti fikus,pred tobom je citav jedan novi svet koji tek treba da otkrijes
ameri su tu pametni,par godina na jednom mestu i idu na nesto novo
..ebes ti to iskustvo..kad vise niko ne moze da pomisli da si mlada, zgodna riba..
pećina kupila auto da joj se slaže sa kučetom![]()

lepoooooo

- - - - - - - - - -
Cestitamo Pedjina)))
I pusti to, on meni tako tepa valjda 

idem u francusku....
paris, metz
steta sto ne kupih ovu jeftinu kartu za berlin...bas mi je krivo...nadam se da ce biti opet promocija do prvog maja...![]()
?idem u francusku....
paris, metz
steta sto ne kupih ovu jeftinu kartu za berlin...bas mi je krivo...nadam se da ce biti opet promocija do prvog maja...![]()

Extra, ocemo zajedno?

Divno. Ako navratis do Monmartra, naruci kafu i seti me se![]()

obavezno!
posto imam jedan dan za setnju po parizu, mislim da pobegnem od svih i da se uvalim neki kafic i da uzivam...
osim toga sto cu bazati po gradu,...

Pazi, ja kad sam bila zadnji put.... Prelepo suncano jutro, gomile cveca na sve strane... Umetnici koji slikaju, sarenilo na sve strane. Sela sam u kafanu koja je bratimljena sa nasa "Tri sesira", narucila kafu, smejala se svakom zraku sunca, ptici, prolazniku. I sad imam osmeh od uva do uva kad se setim tog magicnog jutra. Te slike koju cini mi se ne bih mogla da opisem sa zilion reci. Tih mirisa, boja, svega.
Zajébi grad koji je krcat crncima, brendovima, prodavnicama, idi i uzivaj u raju![]()

tako ja zamisljam zivot..![]()
Mislim da bi mi nedostajao posao, guzva, pozivi, mejlovi, saobracaj i ostalo. 
Ja ne. Samo mi bilo bas lepo taj dan i volela bih da ga ponovim tu i tamo, ali ne bih mogla ceo dan da blejim u kafani, pijem kafu i toMislim da bi mi nedostajao posao, guzva, pozivi, mejlovi, saobracaj i ostalo.
![]()