- Poruka
- 86.624
ja povraco nocas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jupiiiiiiiiiiiiii sa me bre briga za nacionalizam i ostale pićke materine,dobila sam besplatne karte za koncert doris dragovic,idem da se podsetim kako je to bilo lepo kad smo bili mladi![]()
sad si pala u mojim ocima
Tom stvarno fali neka daska. Ja ne znam da li bi ona napunila Arenu ni pre 25 godina u vreme svoje najveće popularnosti, a ne sada. vremenom ,stvarno.zivi smo ljudi,ja sam ti najbolji primerDoris Dragović treba da otpusti menadžera, ili već ko joj je rekao da će ovde peveti pred mnogo publike.Tom stvarno fali neka daska. Ja ne znam da li bi ona napunila Arenu ni pre 25 godina u vreme svoje najveće popularnosti, a ne sada.
Kako pogrešna procena, ja ne mogu da verujem.
Smokvo, stvarno si oprostila mužu?

20000.Niko se nije zaebao,te pare su ukradene iz gradskog budžeta.vremenom ,stvarno.zivi smo ljudi,ja sam ti najbolji primer
a doris dragovic je ubola premiju sa menadzerom.ako je tacno ono sto sam ja cula,ona je dobila 40 000e pre pocetka turneje,koliko god prodatih karata imala.menadzer se zaebao samo tako
20000.Niko se nije zaebao,te pare su ukradene iz gradskog budžeta.
Ukupno.To su joj obećali.mozda 20000 po koncertu?
Ukupno.To su joj obećali.
To je fantastično za bezobrazluk,kreštanje i tekstove bez veze.pa moras priznati da je i to super za dva dana posla
...ma meni su nekako sve te turneje tuzno hvatanje na emocije...svi oni su ispusene mustikle, mi imamo neku cudnu obavezu u glavi da ih slusamo, City ih samo izbacuje u orbitu a ja stvarno ne znam sta moju generaciju i mladje deceniju, deceniju i po veze za Doris...pa i za Montena, Dragojevica, Kesoviju...kapiram sta nas vezuje za Hladno pivo, Let 3...to su Hrvati iz naseg vremena...necu da se vratim ni staroj kafi kamoli nekome ko je pevao obican pop u kosulji sa naramenicama dok sam bila u stomaku...
...isto tako ne shvatam Hrvate koji lete da slusaju Riblju corbu...hajde stariji ali mladje ne shvatam nikako...valjda su culi od starijih romanticnu predstavu bratstva i jedinstva pa kupuju deo atmosfere dok onaj siroti Corba falsira promuklo...za saku evra.

odlican ti nju imgepromenila sam image...![]()

Sredila kucu i sve lepo ocistila, usisala, oribala...
Sada mogu da uzivam u cistoj i mirisljavom kuci![]()