Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doris Dragović treba da otpusti menadžera, ili već ko joj je rekao da će ovde peveti pred mnogo publike. :( Tom stvarno fali neka daska. Ja ne znam da li bi ona napunila Arenu ni pre 25 godina u vreme svoje najveće popularnosti, a ne sada. :roll: Kako pogrešna procena, ja ne mogu da verujem.

Smokvo, stvarno si oprostila mužu?

Doris Dragović treba da otpusti menadžera, ili već ko joj je rekao da će ovde peveti pred mnogo publike. :( Tom stvarno fali neka daska. Ja ne znam da li bi ona napunila Arenu ni pre 25 godina u vreme svoje najveće popularnosti, a ne sada. :roll: Kako pogrešna procena, ja ne mogu da verujem.

Smokvo, stvarno si oprostila mužu?
vremenom ,stvarno.zivi smo ljudi,ja sam ti najbolji primer:rumenko:
a doris dragovic je ubola premiju sa menadzerom.ako je tacno ono sto sam ja cula,ona je dobila 40 000e pre pocetka turneje,koliko god prodatih karata imala.menadzer se zaebao samo tako

...ma meni su nekako sve te turneje tuzno hvatanje na emocije...svi oni su ispusene mustikle, mi imamo neku cudnu obavezu u glavi da ih slusamo, City ih samo izbacuje u orbitu a ja stvarno ne znam sta moju generaciju i mladje deceniju, deceniju i po veze za Doris...pa i za Montena, Dragojevica, Kesoviju...kapiram sta nas vezuje za Hladno pivo, Let 3...to su Hrvati iz naseg vremena...necu da se vratim ni staroj kafi kamoli nekome ko je pevao obican pop u kosulji sa naramenicama dok sam bila u stomaku...

...isto tako ne shvatam Hrvate koji lete da slusaju Riblju corbu...hajde stariji ali mladje ne shvatam nikako...valjda su culi od starijih romanticnu predstavu bratstva i jedinstva pa kupuju deo atmosfere dok onaj siroti Corba falsira promuklo...za saku evra.

...ma meni su nekako sve te turneje tuzno hvatanje na emocije...svi oni su ispusene mustikle, mi imamo neku cudnu obavezu u glavi da ih slusamo, City ih samo izbacuje u orbitu a ja stvarno ne znam sta moju generaciju i mladje deceniju, deceniju i po veze za Doris...pa i za Montena, Dragojevica, Kesoviju...kapiram sta nas vezuje za Hladno pivo, Let 3...to su Hrvati iz naseg vremena...necu da se vratim ni staroj kafi kamoli nekome ko je pevao obican pop u kosulji sa naramenicama dok sam bila u stomaku...

...isto tako ne shvatam Hrvate koji lete da slusaju Riblju corbu...hajde stariji ali mladje ne shvatam nikako...valjda su culi od starijih romanticnu predstavu bratstva i jedinstva pa kupuju deo atmosfere dok onaj siroti Corba falsira promuklo...za saku evra.

pa sad vidi, za dzonija stulica bih isla gde god da je..balkane, balkane, balkane moj..budi mi divan i dobro mi stoj..
nekog prosto volis
ovoj glupoj doris i da se oprosti sto je lupetala jer je zena glupa..to se culo i kad je davala bilo koji intervju
ali stvarno je i toliko antipatican lik da ne mogu da je gledam, a da nemam gadljiv izraz lica u tom trenutku
postujem dragojevica, rekao je da nece da dolazi, ne dolazi..odrekao se covek ove publike ovde, postujem njegov stav
ja uopste ne pricam o tome da medju narodima treba da vlada mrznja..prva sam koja nije za to
ali ako neko jede gomno velikom kasikom da bi prigrabio nacionalne poene, neka posle posto nije dalekovid sedi tamo gde jesete, jer za bolje ni nije
a menadzera arene treba obesiti za muda na sred terazija kao primer nekoga ko posao radi na stetu firme

Igrao sam jednu kartašku igru na fejsu, s tim što uopšte nisam pročitao pravila igre, samo sam ušao. I puknem tu prvu, ali kroz igru ukapiram pravila.

Onda sam 3 sledeće razvalio, dobio neke silne medalje i sad sam 1. na listi. I sad neću da igram dok me neko ne pretekne da ne pokvarim rezultat, divim se svom imenu prvom na spisku lolol...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back