- Poruka
- 21.848
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte prilog 322099
Za pohvalu: Nađem L beli džemper na rasprodaji - umesto 39.99 spušten na 4.99 Evra![]()
Gledam fotku i mislim se koliko si lepa.
moram da priznam da sam imala najvecu tremu za ovaj ispit jer me je bilo jako sramota da ga padnem kod tanje miscevic. spremao se seminarski, a na usmenom se brani rad kroz pitanja koja su povezana i sa gradivom iz knjige koju je ona pisala. ja knjigu nisam do kraja ni procitala, samo najvaznije delove. usmeni je bio smejurija, nista od gradiva nije pitala, na kraju smo zavrsile ispit razgovarajuci o ukrajini. mislim da je preblaga u ocenjivanju i da nisam zasluzila desetku, ali oceni se u zube ne gledaA nije ti ništa ulazilo u glavu. Kako bi bilo da si lakše učila?
Svaka ti čast.

ne znam kakve su osnovne studije sada, ali kad sam ja studirala, bas se ucilo. ja sam ocekivala ne znam ni ja sta od mastera, ipak su to postdiplomske studije. kad ono, opustencija. pises seminarske (i to sam mislila da je neki bauk, nikad ih nisam radila), ppt prezentacije, sve nekako lako. profesori kao da zele da otaljaju I smanje sebi posao. ima nas 30 u grupi na mom smeru.

nikad nisam išo tamo a ni neznam štati to tabidarijum

posavetujte me kako da se ponasam kao bogatasica a da se ne izblamiram, posto mi je prvi put![]()

a de sam ti reko dideš ?
na vazduh sam ti reko dideš a ne u solarijum