Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja se nadam da jeste :D
za ovih 6 meseci otkako je poceo da trenira u cz, jos je napredovao i za sada imaju samo reci hvale za njega.
a mm I ja sve mislimo loze nas, izgleda da mi jedini ne vidimo koliko je dobar.

zavisi sta si uradila :D

koja si jaja koristila u kolacima? :lol:

Zamalo da bRez jaja ostanu načelnik i komandir stanice, i načelnik službe za javne poslove. :evil:

Možda će nekom koristiti informacija: ako hoćete da zamenite staru vozačku dozvolu za novu, a imate ograničenje na 10 godina, i službenik vam kaže FT1P, tj. lekarsko uverenje, slobodno mu recite da odhebe u skokovima.

- - - - - -

Poslednja izmena od moderatora:
Zamalo da bRez jaja ostanu načelnik i komandir stanice, i načelnik službe za javne poslove. :evil:

Možda će nekom koristiti informacija: ako hoćete da zamenite staru vozačku dozvolu za novu, a imate ograničenje na 10 godina, i službenik vam kaže FT1P, tj. lekarsko uverenje, slobodno mu recite da odhebe u skokovima.

- - - - - -
Hoćeš da kažeš da ako se posvađaš, ne moraš da doneseš lekarsko uverenje ? Pitam zbog mm koji ima to ograničenje zbog vida, pa da li će morati ponovo da radi lekarski.

Ne ako se posvađaš. Ako mu je ograničenje na manje od 10 godina, mora da vadi lekarsko. Ako mu je ograničenje 10 godina, ne mora. Ali meni su tražili da donesem iako je na 10 godina, pa sam morala da se obratim višim organima. Sve lepo piše na sajtu MUP - a, ali ovi nisu umeli da čitaju.

1941533_10202201785340562_1370309449_o.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back