- Poruka
- 60.291
ako je to glupost, onda neka sam![]()
ti isti Francuzi su porobili i pobili pola Afrike, oni nemaju loših ljudi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je to glupost, onda neka sam![]()

ti isti Francuzi su porobili i pobili pola Afrike, oni nemaju loših ljudi![]()

tako su i oni selektivno sipali uranijum, neki Nišlijama, neki Beograđanima, zavisi ko koga voli![]()
e jbg sad..
za to neka se ljuti afrikanci, dovoljno je sto ja ne volim amere..
dodžem das opustim, a vi tako 

Госпођица ме јуче пустила да дремнем пола сата, први пут у животу (не рачунам кад имам температуру 40).
Пробудила ме пољупцем, скувала ми кафу, исекла колач за све, сервирала са салветама
Понекад се питам чиме сам заслужила такво дете и да ли је заиста моја???

![]()
I ja sam se to cesto pitala. Prsim se i dicim vaspitanjem, ima i toga nije da nema, ali mislim da je prvenstveno do deteta. Neka su jednostavno takva, sa malo truda- divna![]()
Koliko puta sam zaspala otkirvena, a probudila se pokrivena, ususkana; koliko puta mi je otisao u apoteku, napravio caj,...
Bice da smo zasluzile
![]()

Понекад се питам чиме сам заслужила такво дете и да ли је заиста моја???
sto starija to ljepsa iznendjenja.

blago vama,ja ocigledno nisam bila dobra,jer meni deca samo kazu ja bih da jedem,ja bih para,ja bih...a ja trcim...
jednom me je stariji pitao hoces i tebi da skuvam kafu pa sam mislila da ce nesto oapsno da se desi...

Pa kad si ih razmazila na kub. Ali neću vise da papagajišem na tu temu pošto pišem uzalud. Crnogorski geni u tebi pružaju otpor![]()

pa to sto sam se svalerala sa crnogorcem tesko da je uticalo na gene![]()

Zar ti nisi Crnogorka?
Ako I nisi jesi, to jest ne znaš da jesi, pošto se u CG gaji i dalje kult muške dece. I u Petrovcu na Mlavi. Oni su tamo hitić.

moje dete od jutros zvanicno registrovano u crvenoj zvezdi
mislim, poceo je da igra u septembru, ali danas su ga registrovali jer smo mi kasnili sa papirima. mi ne zivimo u bg, pa je mm morao da menja boraviste sebi i sinu, da ga kao upisemo u skolu u bg i tako slicne je.bade
ne znam kakvo je to glupo pravilo da mora da zivi u bg da bi klub mogao da ga registruje

nisam bre,ja sam rodom iz arandjelovca,mada moji nisu ni odatle
ja bih gajila kult i zenskog deteta da sam uspela jednu da sacinim
zato sad stalno govorim snajkici,polako bre,jednom ti njemu skuvas kafu,drugi put on tebi.a ona glupava,ko sve zene,al kad ja volim da mu ugodim...e pa pitacu je za dvadeset godina...

O komšinice.
Pa našao čovek devojku nalik majci. Koja voli da mu ugađa
Šalim se malo, nadam se da ne zameraš? Dokle god je ljudima lepo, nebitno je ko kome ugađa i u kolikoj meri. Imam drugaricu koja je toliko navikla da ugađa drugima da ustane i doda mi čašu vode sa stola kao da sam retardirana i ne mogu sama to da uradim. Sto puta me zbog toga iznervirala. Valjda nisam navikal pa me tolika briga guši. Kod nas u kući su pravila drugačija.

pa znas me,ja kad zamerim,ja kazem
nisam ja bas takva,umem i ja da udaram u sepre da bih zahtevala da se i meni ugadja i onda se potrude,al nikad niko sam da se seti...
ja ko bata stojkovic,ako me se sete sete...
O komšinice.
Pa našao čovek devojku nalik majci. Koja voli da mu ugađa
Šalim se malo, nadam se da ne zameraš? Dokle god je ljudima lepo, nebitno je ko kome ugađa i u kolikoj meri. Imam drugaricu koja je toliko navikla da ugađa drugima da ustane i doda mi čašu vode sa stola kao da sam retardirana i ne mogu sama to da uradim. Sto puta me zbog toga iznervirala. Valjda nisam navikal pa me tolika briga guši. Kod nas u kući su pravila drugačija.

Stigla mi kolevka juce
Obozavam.mog brata i snaju![]()
Na mirisu bebe, osecaju dok dojis, benkicama,...