Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Госпођица ме јуче пустила да дремнем пола сата, први пут у животу (не рачунам кад имам температуру 40).

Пробудила ме пољупцем, скувала ми кафу, исекла колач за све, сервирала са салветама :eek:

Понекад се питам чиме сам заслужила такво дете и да ли је заиста моја???

Госпођица ме јуче пустила да дремнем пола сата, први пут у животу (не рачунам кад имам температуру 40).

Пробудила ме пољупцем, скувала ми кафу, исекла колач за све, сервирала са салветама :eek:

:D :heart:

I ja sam se to cesto pitala. Prsim se i dicim vaspitanjem, ima i toga nije da nema, ali mislim da je prvenstveno do deteta. Neka su jednostavno takva, sa malo truda- divna :zaljubljena:
Koliko puta sam zaspala otkirvena, a probudila se pokrivena, ususkana; koliko puta mi je otisao u apoteku, napravio caj,... :aha:
Bice da smo zasluzile :mrgreen:
:zag:

:D :heart:

I ja sam se to cesto pitala. Prsim se i dicim vaspitanjem, ima i toga nije da nema, ali mislim da je prvenstveno do deteta. Neka su jednostavno takva, sa malo truda- divna :zaljubljena:
Koliko puta sam zaspala otkirvena, a probudila se pokrivena, ususkana; koliko puta mi je otisao u apoteku, napravio caj,... :aha:
Bice da smo zasluzile :mrgreen:
:zag:

Али, ова моја још нема ни седам година!

Деца су нам диииииивна, мора да је нешто и до нас, немој тако :mrgreen:

isto ovo sam se puno puta pitala,.sta covjeku vise treba za srecu kad se ponosi svojom djecom i kad vidi da je odgojio dobre ljude.jos ce tebe tvoja princeza iznenadjivati i radovati.:heart:sto starija to ljepsa iznendjenja.

blago vama,ja ocigledno nisam bila dobra,jer meni deca samo kazu ja bih da jedem,ja bih para,ja bih...a ja trcim...
jednom me je stariji pitao hoces i tebi da skuvam kafu pa sam mislila da ce nesto oapsno da se desi...

Zar ti nisi Crnogorka?:think:

Ako I nisi jesi, to jest ne znaš da jesi, pošto se u CG gaji i dalje kult muške dece. I u Petrovcu na Mlavi. Oni su tamo hitić.

nisam bre,ja sam rodom iz arandjelovca,mada moji nisu ni odatle :)
ja bih gajila kult i zenskog deteta da sam uspela jednu da sacinim :heart:
zato sad stalno govorim snajkici,polako bre,jednom ti njemu skuvas kafu,drugi put on tebi.a ona glupava,ko sve zene,al kad ja volim da mu ugodim...e pa pitacu je za dvadeset godina...

moje dete od jutros zvanicno registrovano u crvenoj zvezdi :D
mislim, poceo je da igra u septembru, ali danas su ga registrovali jer smo mi kasnili sa papirima. mi ne zivimo u bg, pa je mm morao da menja boraviste sebi i sinu, da ga kao upisemo u skolu u bg i tako slicne je.bade :roll:
ne znam kakvo je to glupo pravilo da mora da zivi u bg da bi klub mogao da ga registruje

moje dete od jutros zvanicno registrovano u crvenoj zvezdi :D
mislim, poceo je da igra u septembru, ali danas su ga registrovali jer smo mi kasnili sa papirima. mi ne zivimo u bg, pa je mm morao da menja boraviste sebi i sinu, da ga kao upisemo u skolu u bg i tako slicne je.bade :roll:
ne znam kakvo je to glupo pravilo da mora da zivi u bg da bi klub mogao da ga registruje

Да им не тражи путне трошкове :zcepanje:

Честитам, лепо ти је кренуло ове године!

nisam bre,ja sam rodom iz arandjelovca,mada moji nisu ni odatle :)
ja bih gajila kult i zenskog deteta da sam uspela jednu da sacinim :heart:
zato sad stalno govorim snajkici,polako bre,jednom ti njemu skuvas kafu,drugi put on tebi.a ona glupava,ko sve zene,al kad ja volim da mu ugodim...e pa pitacu je za dvadeset godina...

O komšinice.

Pa našao čovek devojku nalik majci. Koja voli da mu ugađa:lol:

Šalim se malo, nadam se da ne zameraš? Dokle god je ljudima lepo, nebitno je ko kome ugađa i u kolikoj meri. Imam drugaricu koja je toliko navikla da ugađa drugima da ustane i doda mi čašu vode sa stola kao da sam retardirana i ne mogu sama to da uradim. Sto puta me zbog toga iznervirala. Valjda nisam navikal pa me tolika briga guši. Kod nas u kući su pravila drugačija.

O komšinice.

Šalim se malo, nadam se da ne zameraš? Dokle god je ljudima lepo, nebitno je ko kome ugađa i u kolikoj meri. Imam drugaricu koja je toliko navikla da ugađa drugima da ustane i doda mi čašu vode sa stola kao da sam retardirana i ne mogu sama to da uradim. Sto puta me zbog toga iznervirala. Valjda nisam navikal pa me tolika briga guši. Kod nas u kući su pravila drugačija.

pa znas me,ja kad zamerim,ja kazem :)
nisam ja bas takva,umem i ja da udaram u sepre da bih zahtevala da se i meni ugadja i onda se potrude,al nikad niko sam da se seti...
ja ko bata stojkovic,ako me se sete sete...

pa znas me,ja kad zamerim,ja kazem :)
nisam ja bas takva,umem i ja da udaram u sepre da bih zahtevala da se i meni ugadja i onda se potrude,al nikad niko sam da se seti...
ja ko bata stojkovic,ako me se sete sete...

Moja baba je govorila da žena mora sebi da rodi najpre jednu ćerku a posle kako bude. Mada mislim da su pojedina deca prosto takva, nežna i pažljiva, bez obzira na pol. Jedino što se kod muške dece ta nežnost prema majci i ostaloj ženskadiji u familiji tretira kao sekapersasto ponašanje i saseče se u korenu.

O komšinice.

Kod mene je bilo tako u kuci. Posto sam mrljavo jela, do pooooznih dvadesetih mama bi sedela za stolom i gledala me kako zvacem, valjda srecna sto zvacem.
Pita hoces vodu, klimam glavom, evo vode ali mislim da je ona tako volela. Stvarno joj nije bio teret jer i sestra i ja smo savrseno sposobne da se staramo o sebi iako smo mazene kako ne znam da su deca mazena. Ali i ja bih tako svoju decu. Kvocka sam, takva mi je zenska linija, sta mogu:lol:
A takve i muskarce biram...sto mi vise ugadja to ga vise volim, k'o dete.

ia imam dva sina, volim da ugadjam, ali ih i ucim obavezama (malog ne jos uvek, osim da posprema sam svoje igracke), da snajkama bude lakse jednog dana :lol:
Ovaj veliki je bas nezan i pazljiv, mislim da ni cerka ne bi bila tako nezna ni mazna. Mali je harambasa, ima zapovednicko i direktorsko ponasanje, vec vidim kako cemo da ukrstamo koplja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back