Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitaaam Cickava, sve najbolje
I tebi Kvinsi na novom poslu :D

P.S. Desilo se i meni jednom da sam otisla u NS na razgovor za posao, popodne i nisam ni usla u bus za Bg a oni zovu da sam dobila posao, rekoh skrivena kamera sta li je : ))(

ne znam, ja prelazim da brinem o pandurima :D
inace, juce mi je bio najbolji dan u ovoj godini i tesko da ce neki do kraja da ga prevazidje. sinoc otvaram mail i vidim da sam polozila onaj ispit za koji sam mislila da cu da padnem :D

opet se o zivotinjama brines
e sad moram da objasnim, nemci za pandure kazu bulle, a bulle na nemackom znaci bik :lol:

mene ne mrzi
zove me danas jedna od direktorki iz fr i zahvaljuje se opet na bakinoj tajni koju je dobila na poklon
i pita da li mogu da joj posaljem jos neku kolicinu postom, ne pita koliko kosta
odusevljeni su svi koji su probali ajvar i pecenu papriku sa belim lukom
moze, moze, nemas ti tih para kojima bi mogla da platis ono sto u da ti posaljem
kaze ona - radicu produzeno..i vikendom :lol:
i sad moram da skoknem do poste i vidim da li mogu i kako da posaljem
i posle kazu mi u srbiji nemamo nista - imamo bre sve! samo ako hocemo!

mene ne mrzi
zove me danas jedna od direktorki iz fr i zahvaljuje se opet na bakinoj tajni koju je dobila na poklon
i pita da li mogu da joj posaljem jos neku kolicinu postom, ne pita koliko kosta
moze, moze, nemas ti tih para kojima bi mogla da platis ono sto u da ti posaljem

nadam se da si pametna, pa im to dobrano naplatiš...inače će te smatrati za budalu

nadam se da si pametna, pa im to dobrano naplatiš...inače će te smatrati za budalu

ede, mene su moji roditelji ucili - dobro cini, dobrom se vraca!
i do sada se zbog toga nisam pokajala ;)
necu bre nista da joj naplatim..mogu da joj posaljem bakinu tajnu za pedeset evrica i da nam saradnja bude jos kvalitetnija
to cu da racunam kao rashod za marketing svoje zemlje :aha:

ede, mene su moji roditelji ucili - dobro cini, dobrom se vraca!
i do sada se zbog toga nisam pokajala ;)
necu bre nista da joj naplatim..mogu da joj posaljem bakinu tajnu za pedeset evrica i da nam saradnja bude jos kvalitetnija
to cu da racunam kao rashod za marketing svoje zemlje :aha:

pa marketing bi bio pravi kad bi videli kako musa dere jarca, mi smo oduvek bili gostoprimljivi, pa su nas pljuvali i demonizovali...neki izgleda nikad neće naučiti

"Visim" ovde već tri sata.:roll:

pa sto sestro slatka? ne valja ti to!
vidi kako je lepo vreme!
malo ovde, pa bezi napolje!
ja sam sad zavrsila sa treningom..35min bombonica!
i lepo sam zategla svaku tetivicu..
kako je lepo kad te nista ne boli :zaljubljena:
posle godinu i po dana bola :sad2: ne ponovilo se nikad vise :sad2:

- - - - - - - - - -

pa marketing bi bio pravi kad bi videli kako musa dere jarca, mi smo oduvek bili gostoprimljivi, pa su nas pljuvali i demonizovali...neki izgleda nikad neće naučiti

jbg ede sto su drugi zasrali, mi moramo da ispravljamo
srbija je divna zemlja i ja hocu da svi koji su napolju takav utisak o njoj i imaju
necu bre da me poistivecuju sa divljacima i nekim turgadzihstanima i sl zemljicama

mene ne mrzi

Sve je to lepo, ali par budala vrate za 3 koraka nazad, lahko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back