ono kad napravish najgori ruchak ikad, a on pojede mrtav ozbiljan i jos pita zasto mislis da je lose ispalo...![]()
...eee...to je ljubav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ono kad napravish najgori ruchak ikad, a on pojede mrtav ozbiljan i jos pita zasto mislis da je lose ispalo...![]()

sad sam popila 500ml - cudo za srecan stomak, probiotski fermentisani mlecni proizvod od kozjeg mleka sa 1%m.m i smrznucu se ko khm
sta cu kad volim
i ne smrdi na kozicu
i ceri mi stigao auto![]()

...jel moralo da bude tako hladno?
...a ceri neka je sa srecom, da se lepo i dugo vozi![]()

Kupio neki makedonski ajvar "moć prirode", valjda će da valja![]()

nije al je ukusnije
a 101% sam sigurna da to hladno meni u stvari pravi problem u metabolizmu i da mi se zbog toga stvaraju kamencici..uzhebem enzime i napravim darmar..
svaki astrolog mi je rekao kao da su se dogovarali - nemoj da jedes i pijes hladno! to je veoma vazno za tebe..
e ja sam onim francuskim direktorkama i mom referentu odnela odavde sve ono kao made in srbija, cist srbian product!
i ne da su se odusevljavale, i to nije samo pro forme, nego mi danas u svakom mailu koji razmenimo najmanje jednom nedeljno na kraju napisu da nista ukusnije nisu jele!
a kupila sam im bakinu tajnu ajvar i pecenu papriku sa belim lukom!
pored onakve francuske kuhinje!
pa neka neko kaze da nemamo dobru klopu!
Srećna slava domaćine
- - - - - - - - - -
Daj da vidiiiiiiiiiiiiiiim![]()
.,.hvala kockice <3.bilo i plesa.. bilo i kolce..bash je bilo veselo ))))

...e, sad stvarno moram da se pohvalim, malopre me dete vozilo..prvi put!
pile moje![]()

e, sad stvarno moram da se pohvalim, malopre me dete vozilo..prvi put!
pile moje![]()

pile moje![]()
Danas mi se vraca dete sa produzenog raspusta. Jedva cekam da ga zgrabim![]()

pile moje![]()

do juce su sedeli na nosi,a danas voze kola.....Kad smo kod vozačkog i dece...
Kad je sin napunio 17 godina, uplatimo mu vozački, još, da bi, kao, bolje naučio da vozi, pošaljemo ga u NS, malo u veću gužvu (jer živimo na Paliću a Subotica je tragična sa vozačima i nevozačima).
Završi obuku, sve lepo položi iz prve i dobije tu neku probnu dozvolu. Mi srećni i ponosni roditelji.
Sedosmo u auto i on nas provoza od kuće do Subotice (nekih desetak km) a uz put prođe kroz DVA crvena svetla na semoforu. Ne da smo kočili, nego smo iskidali cipele po podu kola. Kaže , da on u stvari i ne voli da vozi, a da je položio zbog nas, on, kaže, više voli bicikl, rolere, pešaka...da pređe tu razdaljinu do grada. I tako..u međuvremenu je tu dozvolu zamenio za pravu, ali i dalje ne vozi uopšte. Kola njemu namenjena trunu u dvorištu, sad ćemo ih prodati jer ionako nisu registrovana. Kupili smo mu neki jako dobar bicikl i dva lanca nenormalnih dimenzija i težine, pa nek se dete voza...kad ne voli auto...
A lepo nam je rekao da ga to ne interesuje kad smo mu uplaćivali obuku...samo što roditelji ne žele da slušaju...

Kad smo kod vozačkog i dece...
Kad je sin napunio 17 godina, uplatimo mu vozački, još, da bi, kao, bolje naučio da vozi, pošaljemo ga u NS, malo u veću gužvu (jer živimo na Paliću a Subotica je tragična sa vozačima i nevozačima).
Završi obuku, sve lepo položi iz prve i dobije tu neku probnu dozvolu. Mi srećni i ponosni roditelji.
Sedosmo u auto i on nas provoza od kuće do Subotice (nekih desetak km) a uz put prođe kroz DVA crvena svetla na semoforu. Ne da smo kočili, nego smo iskidali cipele po podu kola. Kaže , da on u stvari i ne voli da vozi, a da je položio zbog nas, on, kaže, više voli bicikl, rolere, pešaka...da pređe tu razdaljinu do grada. I tako..u međuvremenu je tu dozvolu zamenio za pravu, ali i dalje ne vozi uopšte. Kola njemu namenjena trunu u dvorištu, sad ćemo ih prodati jer ionako nisu registrovana. Kupili smo mu neki jako dobar bicikl i dva lanca nenormalnih dimenzija i težine, pa nek se dete voza...kad ne voli auto...
A lepo nam je rekao da ga to ne interesuje kad smo mu uplaćivali obuku...samo što roditelji ne žele da slušaju...