ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Čičkava, njupni jednu i za mene.
Samo nemoj da ih jedeš vrele pošto vruće testo bude baš teško za varenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osiguranje ti plaća estetiku ?
oću u austriju![]()
Osiguranje mi preuzelo ruke i stomak
za grudi ću morati sama da skupim 
Pile, nisam jos spremila. Nesto me.sve boli danas... jedva se vucem...
ali javljam ti cim probamo...![]()

vi ponekad ja nikad...jel si primetila da većinu stvari koje vi ovde pominjete, kupujete, spremate ja u životu nisam čuo ni da postoje, kamo li da sam video, a kamo li tek da sam jeo
- - - - - - - - - -
e sad...il sam ja tolki bednik il ste vi dobrostojeći...neam pojma...
Osiguranje mi preuzelo ruke i stomak
za grudi ću morati sama da skupim
Drži se čičak![]()
ne znamo da li je bata ili seka ali nije ni bitno zelimo nasoj bebi zdravlje prvenstveno

dragi i ja smo vredno radili,trudili se....i za par meseci ce mo postati roditeljine znamo da li je bata ili seka ali nije ni bitno zelimo nasoj bebi zdravlje prvenstveno
P.S istina je,sex u trudnoci je neverovatan a hormoni cine cuda za kosu,ten i grudi
svako dobro

dragi i ja smo vredno radili,trudili se....i za par meseci ce mo postati roditeljine znamo da li je bata ili seka ali nije ni bitno zelimo nasoj bebi zdravlje prvenstveno
P.S istina je,sex u trudnoci je neverovatan a hormoni cine cuda za kosu,ten i grudi
svako dobro

Čičkava, njupni jednu i za mene.

A tek pred porodjaj... kao da imas silikoneUzivaj.
I u trudnoci i u bebi posle![]()
desi čeriš...
pa sad...malo se više on trudio, al nema veze...neka je živo i zdravo i da raste![]()

...kad bude probo nema se mora izmuzavaš 

A šta ti fali grudima?
Koliko vidim na fotkama lepe su.

svako dobro

Sve cu ih smazati za tebe
A kad me dr.bude kritikovala kako sam.debela,
recicu To nisam.ja, Pile.me.navukla...![]()

i obavezno neka proba mleko "direktno sa izvora"...kad bude probo nema se mora izmuzavaš
![]()

Slobodno. Pile će da snosi punu krivicu
Čemu malodušnost? Pa već si prošla proceduru, znaš šta te čeka i sl. Valjda mu drugi put dođe lakše?
Ja sam mog jedva ubedila da proba. Iz flasice. Ne sa izvora![]()

Uh fali im... ovako na fotkama i sa brusom su ok, ali bez su blagi užas... višak kože i vise... ne sviđa mi se
Bravo i čestitam!
Nek je živo i zdravo![]()

Nadam se ali mrka kapa.
Bas sto znam sta me ceka, ne mili mi se.
Ponovo idem na cr.
A taj period posle porodjaja je meni bas grozan... fuj...
Hormoni te cepaju... kao luda zena... Ma uzas

Moj ujna koja je ostala trudna sa 19 godina i bila super zategnuta i vitka par meseci nakon porođaja, imala je problem sa grudima. Dojila je mog brata do skoro 3 godine i po prestanku je govorila da može grudi da uvije u palačinku i strpa u brus
Bile su joj potrebne 2 godine intezivnog vežbanja da bi se grudi vratile u staru formu.
Tako da rešenje ti je ili da vežbaš ili silikoni.

i obavezno neka proba mleko "direktno sa izvora"...kad bude probo nema se mora izmuzavaš
![]()

Uh fali im... ovako na fotkama i sa brusom su ok, ali bez su blagi užas... višak kože i vise... ne sviđa mi se
Bravo i čestitam!
Nek je živo i zdravo![]()
imala bih jedno pitanje to ne znam gde da nakacim,volela bih da mi kazete vase misljenje o amniocentezi tj analizi plodove vode,da li ste za ili protiv sobzirom na moguce komplikacije,hvala vam u napred