Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vi ponekad ja nikad...jel si primetila da većinu stvari koje vi ovde pominjete, kupujete, spremate ja u životu nisam čuo ni da postoje, kamo li da sam video, a kamo li tek da sam jeo

- - - - - - - - - -

e sad...il sam ja tolki bednik il ste vi dobrostojeći...neam pojma...

Kao na primer?

Ajde ne pricaj, gde ja to kuvam nesto egzoticno ili specijalno?
Ne moze biti obicnije

dragi i ja smo vredno radili,trudili se....i za par meseci ce mo postati roditelji :) ne znamo da li je bata ili seka ali nije ni bitno zelimo nasoj bebi zdravlje prvenstveno:)
P.S istina je,sex u trudnoci je neverovatan a hormoni cine cuda za kosu,ten i grudi :)
svako dobro

dragi i ja smo vredno radili,trudili se....i za par meseci ce mo postati roditelji :) ne znamo da li je bata ili seka ali nije ni bitno zelimo nasoj bebi zdravlje prvenstveno:)
P.S istina je,sex u trudnoci je neverovatan a hormoni cine cuda za kosu,ten i grudi :)
svako dobro

desi čeriš...

pa sad...malo se više on trudio, al nema veze...neka je živo i zdravo i da raste :ok:

A šta ti fali grudima?
Koliko vidim na fotkama lepe su.

Uh fali im... ovako na fotkama i sa brusom su ok, ali bez su blagi užas... višak kože i vise... ne sviđa mi se :sad2:

svako dobro

Bravo i čestitam! :D
Nek je živo i zdravo :heart:

Uh fali im... ovako na fotkama i sa brusom su ok, ali bez su blagi užas... višak kože i vise... ne sviđa mi se :sad2:

Moj ujna koja je ostala trudna sa 19 godina i bila super zategnuta i vitka par meseci nakon porođaja, imala je problem sa grudima. Dojila je mog brata do skoro 3 godine i po prestanku je govorila da može grudi da uvije u palačinku i strpa u brus:lol:
Bile su joj potrebne 2 godine intezivnog vežbanja da bi se grudi vratile u staru formu.

Tako da rešenje ti je ili da vežbaš ili silikoni.

- - - - - - - - - -

Nadam se ali mrka kapa.
Bas sto znam sta me ceka, ne mili mi se.
Ponovo idem na cr.
A taj period posle porodjaja je meni bas grozan... fuj...
Hormoni te cepaju... kao luda zena... Ma uzas

Pitaš docu da ti ugradi rajfešlus i onda nakon curice skucaš još dvoje:lol:

Moj ujna koja je ostala trudna sa 19 godina i bila super zategnuta i vitka par meseci nakon porođaja, imala je problem sa grudima. Dojila je mog brata do skoro 3 godine i po prestanku je govorila da može grudi da uvije u palačinku i strpa u brus:lol:
Bile su joj potrebne 2 godine intezivnog vežbanja da bi se grudi vratile u staru formu.
Tako da rešenje ti je ili da vežbaš ili silikoni.

Znači ona kao ja, tj ja kao ona :lol:
Svi lekari kod kojih sam išla kažu da nema tu vajde od vežbanja, previše kože je ostalo da bi se mišići videli, pre je to bilo popunjeno salom :roll:
Tako da kad i ako bih sređivala grudi reklo mi 3 različita lekara da bi morali prvo kožu da mi sklone (takozvano zatezanje), pa onda silikone... to bih i uradila :aha:

i obavezno neka proba mleko "direktno sa izvora" :lol:...kad bude probo nema se mora izmuzavaš :ok:
:lol:

poslusacu te ipak si ti strucnjak :)

- - - - - - - - - -

hvala mila to su mi jedine zelje

imala bih jedno pitanje to ne znam gde da nakacim,volela bih da mi kazete vase misljenje o amniocentezi tj analizi plodove vode,da li ste za ili protiv sobzirom na moguce komplikacije,hvala vam u napred

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back