- Poruka
- 60.291
ne mogu da verujem.prerano sam se pohvalila.jeste polozeno,al u indeksu pisu bodovi???kako je to moguce?
jel se to vise uopste ne pisu ocene?
kakvi bodovi, je l oni igraju tablić il studiraju

toga nije bilo u moje vreme

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu da verujem.prerano sam se pohvalila.jeste polozeno,al u indeksu pisu bodovi???kako je to moguce?
jel se to vise uopste ne pisu ocene?

kakvi bodovi, je l oni igraju tablić il studiraju
toga nije bilo u moje vreme![]()

u tvoje vreme su postojali fakulteti?![]()
moja nana,rodjena 1910 godine zavrsila pravni fakultet u subotici.njih 4 zene .pa ti vidi
)))))
jao smokvo, znao sam da si muslimanka)))))

direkt ispala iz harema![]()
))))moja nana,rodjena 1910 godine zavrsila pravni fakultet u subotici.njih 4 zene .pa ti vidi
moja nana,rodjena 1910 godine zavrsila pravni fakultet u subotici.njih 4 zene .pa ti vidi
samo o pokojnicima:jedan deda mi je bio pop,drugi poznati neimar..a ujak poznat u celom svetu
i meni nesto danas nije dobro![]()
izgleda da su samo moji preci bili neugledna imena - poljoprivrednici i stočari...sve odreda nepismeni, probisveti i alkoholičari
i sada se stidim otkuda ja među ovako nobles ljudima

jase mojima neponosim jer su bili nepismeni i neškolovani
blago tebi majkemi
pa nije ni čudo što si ti tako pametna kad u ti vidiš i preci bili pametni ljudi...

i mene gledaju kao crnog ovna ali ja sam navikao

50evrica xoxo![]()

doduse za mene po malo kazu da sam crna ovca u porodici....
i nije lepo da se ne ponosim precima zato sto nisu bili skolovani,jer su vremena bila takva.bilo bre panetne dece,roditelji nisu imali od cega da placaju da im dete ode u neki grad u skole.ko ce da ostane da cuva ovce,ko ce da radi na njivi...ebena su to bila vremena
danas je bruka sto su ljudi nepismeni
- - - - - - - - - -
pa dobro,to je bas onako muzevno
- - - - - - - - - -
e vracaj,to je meni ispalo![]()
pa bar su deca ispala lepa ..tako kazu ..neka vajda i od mene ))