Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moja nana,rodjena 1910 godine zavrsila pravni fakultet u subotici.njih 4 zene .pa ti vidi

samo o pokojnicima:jedan deda mi je bio pop,drugi poznati neimar..a ujak poznat u celom svetu

i meni nesto danas nije dobro :)

izgleda da su samo moji preci bili neugledna imena - poljoprivrednici i stočari...sve odreda nepismeni, probisveti i alkoholičari
i sada se stidim otkuda ja među ovako nobles ljudima

izgleda da su samo moji preci bili neugledna imena - poljoprivrednici i stočari...sve odreda nepismeni, probisveti i alkoholičari
i sada se stidim otkuda ja među ovako nobles ljudima

ja se bas ponosim svojim precima.stvarno su bili uceni ljudi
al se ponosim i sa tatine strane precima,zene su uglavnom drzale kafane,a muskarci su se svalerali u pesti .
doduse i sa mamine strane su se neki svalerali,pa su se vracali sa skolovanja sa vanbracnom decom....
divna familija... :zaljubljena:

i nije lepo da se ne ponosim precima zato sto nisu bili skolovani,jer su vremena bila takva.bilo bre panetne dece,roditelji nisu imali od cega da placaju da im dete ode u neki grad u skole.ko ce da ostane da cuva ovce,ko ce da radi na njivi...ebena su to bila vremena
danas je bruka sto su ljudi nepismeni

- - - - - - - - - -

i mene gledaju kao crnog ovna ali ja sam navikao

pa dobro,to je bas onako muzevno :zper:

- - - - - - - - - -

e vracaj,to je meni ispalo :rtfm:

i nije lepo da se ne ponosim precima zato sto nisu bili skolovani,jer su vremena bila takva.bilo bre panetne dece,roditelji nisu imali od cega da placaju da im dete ode u neki grad u skole.ko ce da ostane da cuva ovce,ko ce da radi na njivi...ebena su to bila vremena
danas je bruka sto su ljudi nepismeni

- - - - - - - - - -

pa dobro,to je bas onako muzevno :zper:

- - - - - - - - - -

e vracaj,to je meni ispalo :rtfm:

pa bar su deca ispala lepa ..tako kazu ..neka vajda i od mene ))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back