DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
oću, al neam sčim...
aj eto...sit sam, zdrav sam...
aj eto...sit sam, zdrav sam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naš ukupan sistem uverenja sačinjen je od mnogo podskupova uverenja kojih se držimo u različitim oblastima života: odrastanje, roditeljstvo, prijateljstvo, kultura stanovanja i tako dalje. Svaki ovaj skup je zbirka premisa za koje smatramo da su istinite i argumenata za koje smatramo da su čvrsti, mada iskustvo i razum mogu u bilo kom trenutku modifikovati bilo koji od ovih elemenata (Na primer: naši argumenti koji su do juče bili čvrsti i na suvom, mogu preko noći omekšati i postati mokri).smokvo, ja imam tus kabinu vec 5 godina i apsolutno nikakav problem sa njom. ne curi, ne hvata se budj, a uz redovno odrzavanje, ni kamenac nije veliki problem. imas ona sredstva za prskanje, ajax je odlican i 2 puta nedeljno lepo poprskas sve i izbrises i mirna si
- - - - - - - - - -
a u velikom kupatilu i dalje prazno mesto za hidromasaznu kadu. uvek je potrosimo na neko putovanje. ali, dala sam sebi zadatak, do 1. maja je rok da bude postavljena u kupatilu![]()
sad još da se plati 1500 potvrda o tome 

postao sam master preko noćisad još da se plati 1500 potvrda o tome
![]()
opšta književnost i teorija književnostitolke godine si ovde, još nisi skapiraoopšta književnost i teorija književnosti
postao sam master preko noćisad još da se plati 1500 potvrda o tome
![]()

Red reci, interpunkcija, cccc....
placas 1500 potvrda?
![]()

tolke godine si ovde, još nisi skapiraoopšta književnost i teorija književnosti
nismo Nemačka 

super, lepo je to...samo...gde misliš da nađeš posao...?
misim jedino neki profesor ili tako nešto...

Ej prijatelju, ima da otkidaju klinke od 7. razreda pa nadalje, kad pocne da im predaje u skoli
Kod moje cerke nijedna ucenica ne razume biologiju kada im predaje mladi nastavnik...a lep![]()

nisam pedofil jbt, a u školi mogu da radim samo kao bibliotekar, po novom zakonu

Bre covece, nemoj da si nakraj srca...kud do pedofilije stize!nisam pedofil jbt, a u školi mogu da radim samo kao bibliotekar, po novom zakonu