Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eli srecan rodjus piletu! ;)

Ja danas perem.sudje, i slomim dzezvu... kod brata u stanu...
Posle izadjem u setnju sa medom, i posto sam zaboravila nasa kolica u gepeku, uzmem njihova(sto je najgore nisu ni njihova vec pozajmljena, jer su oni retko tu)... Izgegam ih napolje onim ebenim liftom za koji ti treba 45 ruku... setali... do merkatora... i krenuli na rucak, da ih spakujem kod muza u gepek, ladno slomim nesto na njima. Popizdela sam najstrasnije! Tudja kolica, 10 godina imaju, 3 dece podigli u njima i sad ja kreten slomim nesto :dash: :sad2:

To je to za sada! ;)

I da, sredili su mi auto.
A neki covek na ulici, prisao mm dok se petljao oko auta i rekao:"Tako ti je to kad zena vozi. Video sam ja Vasu zenu, vec par dana je ovde, vec je dva puta preparkirala." zamisli dokonog idiJota... ahahhaha...
Jesam vam.rekla da su nam u petak prisla dva momcica i pitali da idemo sa njima u grad. ahahahah... ja i drugarica umrle od smeha

Eli srecan rodjus piletu! ;)

Ja danas perem.sudje, i slomim dzezvu... kod brata u stanu...
Posle izadjem u setnju sa medom, i posto sam zaboravila nasa kolica u gepeku, uzmem njihova(sto je najgore nisu ni njihova vec pozajmljena, jer su oni retko tu)... Izgegam ih napolje onim ebenim liftom za koji ti treba 45 ruku... setali... do merkatora... i krenuli na rucak, da ih spakujem kod muza u gepek, ladno slomim nesto na njima. Popizdela sam najstrasnije! Tudja kolica, 10 godina imaju, 3 dece podigli u njima i sad ja kreten slomim nesto :dash: :sad2:

To je to za sada! ;)

I da, sredili su mi auto.
A neki covek na ulici, prisao mm dok se petljao oko auta i rekao:"Tako ti je to kad zena vozi. Video sam ja Vasu zenu, vec par dana je ovde, vec je dva puta preparkirala." zamisli dokonog idiJota... ahahhaha...
Jesam vam.rekla da su nam u petak prisla dva momcica i pitali da idemo sa njima u grad. ahahahah... ja i drugarica umrle od smeha

Kakav smoran zivot, strashno :sad2:

Ove godine bonus pada vec u martu i nece biti manji od proslogodisnjeg uprkos prici o krizi itd.
Sinoc isplatio 390 EUR na pokeru.
Sa fudbalskom ekipom u firmi sabili neke pacenike 7-2. Utakmici prisustvovali dve najvece glavonje firme, castili posle sa pivom itd.
Godisnji provodim na Floridi, jos par nedelja i picim. Jedva cekam....nakon 18 godina opet preko bare.
Nabacivale se neke ribice na toj fuci sa firmom, ali sam iskulirao skroz (valjda je za pohvaliti se :rumenko: ) Neke ribe kad popiju dva piva gube svaku kontrolu, j*bote.
Odj*bao neka nepotrebna osiguranja, koja mi je uvalio lik pre X godina. Promenio firmu koja me snabdeva strujom itd.
Uspeo u nekim stvarima za koje nisam ni sam verovao da cu da uspem.
Sve u svemu, neka se nastavi ovako... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back