krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
I meni je divan dan, mom manjem piletu 3.rođendan!![]()
Srećan piletu rođendan.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni je divan dan, mom manjem piletu 3.rođendan!![]()

Da je mlađi, mlađi je, a kolko je dobar, pokazaće vreme...![]()

danas me mnogo manje boli glava, a imala sam strašne migrene ovih dana.

Eli srecan rodjus piletu!
Ja danas perem.sudje, i slomim dzezvu... kod brata u stanu...
Posle izadjem u setnju sa medom, i posto sam zaboravila nasa kolica u gepeku, uzmem njihova(sto je najgore nisu ni njihova vec pozajmljena, jer su oni retko tu)... Izgegam ih napolje onim ebenim liftom za koji ti treba 45 ruku... setali... do merkatora... i krenuli na rucak, da ih spakujem kod muza u gepek, ladno slomim nesto na njima. Popizdela sam najstrasnije! Tudja kolica, 10 godina imaju, 3 dece podigli u njima i sad ja kreten slomim nesto![]()
To je to za sada!
I da, sredili su mi auto.
A neki covek na ulici, prisao mm dok se petljao oko auta i rekao:"Tako ti je to kad zena vozi. Video sam ja Vasu zenu, vec par dana je ovde, vec je dva puta preparkirala." zamisli dokonog idiJota... ahahhaha...
Jesam vam.rekla da su nam u petak prisla dva momcica i pitali da idemo sa njima u grad. ahahahah... ja i drugarica umrle od smeha

Kakav smoran zivot, strashno![]()

Син ми свира у ,,Дангуби'' у Бг за који дан!
Ваљда је за похвалу, кажу да су добри...![]()
neka mu je sa srecom
e i ja da se jednom hvalim: sin dobio prvu desetku!!!
Mnogo sam srećna i ponosna!
Jeste da je u pitanju engleski koji on inače super govori, sa sve britanskim akcentom i izgovorom, ali banka je banka, a banki se u zube ne gleda, jel da...
pa da namm se sto cesce hvalis detetovim uspesima

e i ja da se jednom hvalim: sin dobio prvu desetku!!!
Mnogo sam srećna i ponosna!
Jeste da je u pitanju engleski koji on inače super govori, sa sve britanskim akcentom i izgovorom, ali banka je banka, a banki se u zube ne gleda, jel da...

) Neke ribe kad popiju dva piva gube svaku kontrolu, j*bote. 
Plaćen. 

Dobila sam posao.Plaćen.
I divan buket belih kala od muža.![]()

Super, čestitam...Dobila sam posao.Plaćen.
I divan buket belih kala od muža.![]()