Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Našla sam gde uvek mogu besplatno da perem auto i čak osobe koje će umesto mene da traže parkirang mesto ako mene mrzi il sam u gužvi, to je baš divno obzriom da nervni slom doživljavam svakodnevno s tim parkinzima: )))

Ustala u 2 :eek:

Nije baš za pohvalu :cool:

Ali zato sam:

očistila i oribala stan, oprala veš, raširila veš, vozila bajs sat vremena, okupala se, oprala kosu, odgledala seriju, popila kaficu...

Odo da spavam sada... :lol:

Evo, da se pohvalim :)
Upravo završena torta za prvi rodjendan mog sinka :)
Dekoracija je mojih i mm ruku delo (a same torte - jednu sam pravila ja, a drugu svekrva )

Lopta u korneru:

Pogledajte prilog 268113

Hvala ZD puuunoooooo na savetima :zag:
Ovo je savršeno, postavi to i na "ukrašavanje torti" pa da vidiš kakve ćeš komentare dobiti. Ja mislim da bi ti od ovog mogla i da zarađuješ...sve uinat svkrvi ;)

uplatilo mi socijalno neke pare jutros koje niti sam trazila niti sam ocekivala - 650 jura, sad sam videla
cak se nisam ni obradovala, prva misao mi je bila sta sad ovi hoce pa mi uplacuju pare tek tako :lol:

N'a koju foru?
Pazi da ne bude posle da treba nekome da popusis, i da Nije bas besplatno
Jà se pazim svoj tih besplatnih usluga, bolje mi je da platim i mirna Sam

uh uh..a jos gore da popusi i plati na kraju :lol:

tako je mene muvao neki spediter..
otvorice mi oci, nema zarade ako radim na posteno kao sto radim..ima fora u zakonskim okvirima ovo ono..
meni import nova delatnost..ok..
da mi budes muza..ti takvu energiju imas..hraizma ..ickematerine da izvinete..
aj dam mu da me drzi malo za ruku dok mi je pricao o opcijama u zakonskim okvirima i upoznavao me sa sefovima carina :roll: koji ce mi to ako radim u zakonskim okvirima???
a onda dodje uvoz pa on kaze - imam komplikaciju (a ja to papiroloski najredovnije uvozila bez problema!) teba carinicu da odvedem na rucak..znas treba i da joj damo nesto kad zavrsi.70eu..
sve u svemu - baja me drzao za ruku i ne zna posao.
toliko o uslugama!
svoje pranje sama placam..
ako ovo bebo moze nesto da ti pomogne, onda ima smisla sto sam napisala :)

..obavila posao koji mi visi nad glavom mesecima - sredila kutije sa bitnim papirima.. :)
..istrebila istekle stare garancije :roll:
nebitne lekarske nalaze i rezultate :P
odvojila dechje diplome, pohvalnice, zahvalnice :cool:
oformila novu kutiju za prve crteze :heart:
pobacala mnogo toga shto je u prethodnom sredjivanju josh imalo
neku sentimentalnu vrednost i tezinu.. :)

..priprema za prolece, znam,
ali prija i sluti na dobro.. ;)

..obavila posao koji mi visi nad glavom mesecima - sredila kutije sa bitnim papirima.. :)
..istrebila istekle stare garancije :roll:
nebitne lekarske nalaze i rezultate :P
odvojila dechje diplome, pohvalnice, zahvalnice :cool:
oformila novu kutiju za prve crteze :heart:
pobacala mnogo toga shto je u prethodnom sredjivanju josh imalo
neku sentimentalnu vrednost i tezinu.. :)

..priprema za prolece, znam,
ali prija i sluti na dobro.. ;)

...vrednice:)

...ja planiram slicne poduhvate, nagomila se bas svakakvih papira tokom godine,
treba to sve razvrstati..i resiti se viska...

...planiram da slikam kojekakve knjige koje vise nikom ne trebaju, i razne druge
stvari i sve pokacim na sajt za prodaju, koliko god dobijem bolje nego da mi se
samo zatrpava i ovako mali stan...
...doduse vecinu tih knjiga bi bilo lepo sacuvati ali na zalost rastacemo se...

ja nesto ne volim da se hvalim :mrgreen: a najvise decom, bacili smo dudu, skinuli smo pampers, posli smo u skolu... al moze jedan presedan, napunili smo 10, napravili zurku,smazali tortu, nismo slusali seku, i iako smo divljali kao tarzancici sve je proslo u najboljem redu... deca rumena i znojava (to je valjda znak da je zurka bila uspesna), muz pod stresom, komsiluk nakresan...
sto bi rekle koleginice forumasice, zadovoljna sam :lol:

ja nesto ne volim da se hvalim :mrgreen: a najvise decom, bacili smo dudu, skinuli smo pampers, posli smo u skolu... al moze jedan presedan, napunili smo 10, napravili zurku,smazali tortu, nismo slusali seku, i iako smo divljali kao tarzancici sve je proslo u najboljem redu... deca rumena i znojava (to je valjda znak da je zurka bila uspesna), muz pod stresom, komsiluk nakresan...
sto bi rekle koleginice forumasice, zadovoljna sam :lol:

...pa neka je srecan rodjendanko:vatromet:

...a to sto se ti ne hvalis nije ni vazno, neka je dete bilo zadovoljno:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back