- Poruka
- 21.848
res non verba
))))))))))
))))))))))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))))))

Ovo je savršeno, postavi to i na "ukrašavanje torti" pa da vidiš kakve ćeš komentare dobiti. Ja mislim da bi ti od ovog mogla i da zarađuješ...sve uinat svkrviEvo, da se pohvalim
Upravo završena torta za prvi rodjendan mog sinka
Dekoracija je mojih i mm ruku delo (a same torte - jednu sam pravila ja, a drugu svekrva )
Lopta u korneru:
Pogledajte prilog 268113
Hvala ZD puuunoooooo na savetima![]()
Evo, da se pohvalim
Upravo završena torta za prvi rodjendan mog sinka
Dekoracija je mojih i mm ruku delo (a same torte - jednu sam pravila ja, a drugu svekrva )
Lopta u korneru:
Pogledajte prilog 268113
Hvala ZD puuunoooooo na savetima![]()

N'a koju foru?
Pazi da ne bude posle da treba nekome da popusis, i da Nije bas besplatno
Jà se pazim svoj tih besplatnih usluga, bolje mi je da platim i mirna Sam

Dragi dobio povišicu![]()
nek je sa srećom!zar to ima negdje, nama stalno smanjuju plate, a sve poskupilo((((((((

eh, saule..izgleda da ima![]()
Sviđa mi se i pohvala i smajlićnek je sa srećom!

ovo odavno nisam čulaDragi dobio povišicu![]()

..obavila posao koji mi visi nad glavom mesecima - sredila kutije sa bitnim papirima..
..istrebila istekle stare garancije![]()
nebitne lekarske nalaze i rezultate
odvojila dechje diplome, pohvalnice, zahvalnice![]()
oformila novu kutiju za prve crteze
pobacala mnogo toga shto je u prethodnom sredjivanju josh imalo
neku sentimentalnu vrednost i tezinu..
..priprema za prolece, znam,
ali prija i sluti na dobro..![]()

ovo odavno nisam čula![]()

a najvise decom, bacili smo dudu, skinuli smo pampers, posli smo u skolu... al moze jedan presedan, napunili smo 10, napravili zurku,smazali tortu, nismo slusali seku, i iako smo divljali kao tarzancici sve je proslo u najboljem redu... deca rumena i znojava (to je valjda znak da je zurka bila uspesna), muz pod stresom, komsiluk nakresan...
ja nesto ne volim da se hvalima najvise decom, bacili smo dudu, skinuli smo pampers, posli smo u skolu... al moze jedan presedan, napunili smo 10, napravili zurku,smazali tortu, nismo slusali seku, i iako smo divljali kao tarzancici sve je proslo u najboljem redu... deca rumena i znojava (to je valjda znak da je zurka bila uspesna), muz pod stresom, komsiluk nakresan...
sto bi rekle koleginice forumasice, zadovoljna sam![]()

ma lazem ko pas, izmedju ljubinke i mene mrtva trka...pa neka je srecan rodjendanko
...a to sto se ti ne hvalis nije ni vazno, neka je dete bilo zadovoljno![]()

srećan rođendan detetual moze jedan presedan, napunili smo 10, napravili zurku,smazali tortu, nismo slusali seku, i iako smo divljali kao tarzancici sve je proslo u najboljem redu... deca rumena i znojava (to je valjda znak da je zurka bila uspesna), muz pod stresom, komsiluk nakresan...
sto bi rekle koleginice forumasice, zadovoljna sam![]()

srećan rođendan detetu![]()