Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kako sad, pa sve si "lepo" rekao u prvom postu, sto se sad u ovom drugom vadis, i okreces pricu totalno.....zar zaista mislis da niko od zenskog sveta na forumu ne moze
da shvati sta si hteo da kazes, sem par muskih koji te "eto kapiraju"...

...ruzno, jako ruzno...

...decku je srednje ime KONTRADIKTORNOST :lol:...ubija se a ne osjeti :mrgreen:...

Zato on ODRADI sljaku od 400 Evrica i prica o bizMisu kao da je ubro milionce od DIVIDENDE :lol:...i jos na kraju kaze kako za njega postoji nivo nizi od njegovog :rotf:...

evo ja citam tesku literaturu
Hobita :lol: and i feeeeeeel just fiiiiiine :lol:
btw, moja baka u zivotu nije knjigu procitala... a kad razgovaras sa njom, takva toplina i mudrost izbija iz nje, bez trunke zlobe, oholosti i nadmenosti, da ti je milina sedeti pored nje i slusati je... ovde mi se redovno prikenja citajuci neke "nacitane i uspesne"
baka rules a i forumasice drage :super:

Da se malo vratimo na temu...
Uspešno sam ostala umerena u ovom kolektivnom prazničnom krkanluku i odeolela čuvenom: "Ma samo probaj...."

REZULTAT: nema grama sala, nema podočnjaka i nadutosti, nema roptanja i bolova u stomaku, zatvora ili dijareje, ranisana....

meni su zanimljivi svi ljudi iz mog okruzenja..
i komsinica koja viri preko terase..
i mali ciga sto me ceka ispred maksija.
i onaj sto mi pere soferku.
jadan bi mi zivot bio kad bih ga gledala samo kroz prizmu sebi intelektualno ravnih..
ne gadim se ni ozbiljne muzike, ni jece ni cece..
svako od njih gleda kako da prezivi uz pomoc onoga sto najbolje zna da radi..
gade mi se kvaziintelektualci i losi ljudi.

Meni nisu zanimljivi svi ljudi iz mog okruženja.
Da citiram pokojnog dedu "ni rakiju ne pijem sa svakim a kamoli da se družim".
Ne slažem se ni sa tobom ni sa Pivcetom. Ne mora po difoltu čistačica da bude primitivno biće sa dva razreda škole. Mada uglavnom jeste. Ali isto tako može biti pet puta bolji čovek od nekog sa tri fakultetske diplome. Što i dalje ne menja činjenicu da se slično sličnom raduje ali i da plaćamo silnu lovu da bi se u Indiji divili i uživali u društvu istih tih Roma koje kod kuće pljujemo i omalovažavamo. :)

Ne slažem se ni sa tobom ni sa Pivcetom. Ne mora po difoltu čistačica da bude primitivno biće sa dva razreda škole. Mada uglavnom jeste. Ali isto tako može biti pet puta bolji čovek od nekog sa tri fakultetske diplome. Što i dalje ne menja činjenicu da se slično sličnom raduje ali i da plaćamo silnu lovu da bi se u Indiji divili i uživali u društvu istih tih Roma koje kod kuće pljujemo i omalovažavamo. :)

Tako je! Ovim povodom preporučujem Otmenost ježa, može knjiga, a može i film. (Ko nađe srpski titl, nek mi pošalje link:))

meni pile jesu zanimljivi i iskustvo me naucilo da od svakoga moze nesto da se nauci.

a na temu da se pohvalim..
zurkica uspela :zurka:
maline su bile savrsene u sampanjcu! :ok:
svi odusevljeni..i prepuni pozitivnog utiska..
sa svojim saradnicima sam se dogovorila da od sada pravimo jednom mesecno zurkice zatvorenog tipa za nasu dusu :zurka:

meni pile jesu zanimljivi i iskustvo me naucilo da od svakoga moze nesto da se nauci.

sa svojim saradnicima sam se dogovorila da od sada pravimo jednom mesecno zurkice zatvorenog tipa za nasu dusu :zurka:

jesam li ovo ja ili je earring upala na moj profil :malav:

Cestitam! :zag:
jesam li ovo ja ili je earring upala na moj profil :malav:
Joj, ja se vec pitala danas isto, samo na drugom mestu. Ubice nas Earring. :lol:

Ne znam da li je ovo za rupu ili za pohvalite se, ali samo sto sam bila stavila da mi bude profil javni na jednoj mrezi, dobila sma 4 strane poruka najrazlicitijih sadrzaja, pa sam na kraju rekla - ja bre ne mogu ovo ni da citam, i lepo sam vratila profil u privatni
Da nisam ovo videla ne bih verovala da je moguce :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back