Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čuj obučem, ima u tome da sednem Deda Mrazu u krilo:mrgreen:

Nego šta ako i ja dobijem neki od onih tvojih komplimenata?!! Joj, odmah ću morati da se presvučem u debelu flanelsku pidžamu i pocrvenim od sramotez:mrgreen:

pa ako ti kazem da ni jedan od onih komplimnata nisam pokupila u naglizeu, nego sve u patikama i sportis varijanti, onda samo zamisli sta te sledi za flanelsku pidzamu :zper:

Moram da vam se pohvalim
Danas sam pozelela najlepsu zelju do sad, ima ime jednog grada na svetu, svi znaju gde se on nalazi, i lako ga nadju, provod kazu najbolji na svetu, i sta jos da kazem, tamo je super, a kako se zove to svi znaju, i ne treba da se sete, samo treba da zatvore oci i pomisle najlepsu zelju i da se ona ostvari i tako to ide....

Mm i ja proveli lep dan u NS-u...
Kupili paketice klincima...
Svasta nesto nasem Cedi... deda mraza koji visi sa padobranom... jedva cekam sutra da ga okacimo i kupimo baterije... on peva i mlati nogicama, kad pljesnes rukama... :) zivo me zanima kako ce medo da reaguje :)
Bili na jednom useljenju...
Prosetali gradom...
Vratila se kuci kao nov covek...

Kako je malo potrebno coveku da bude srecan ;)

hvalim se da radim 7 dana vezano bez dana odmora,i jos nisam ni bolesna
ali sam zato
-zaboravila da se prikljucim na conference call
-zaboravila u cetvrtak da dodjem pola sata ranije da tehnicar proveri instalacije
-lose uradila jedan aneks ugovora
i to sve u dva dana ,cetvrtak i petak

Prohod'o sasvim! :heart2: Moj maleni bebac sam hoda, eeeeej! :vatromet:
Dopuzao juče do dvoseda, uspravio se i krenuo momak u novi život :lol:
Patkica mala, kako je samo meden. Hoda, pa se valjda none umore, pa samo bupne na dupence :lol: Pa se iskezi, pokaže zubiće... kako se samo slatko smeje, guza mala... i onda krene da pljeska rukicama, a svi moramo da vičemo - bravoooooo! :heart:
Pa nazad, do dvoseda pa Jovo nanovo...
Inače, sutra puni 11 meseci. :D

hvalim se da radim 7 dana vezano bez dana odmora,i jos nisam ni bolesna
ali sam zato
-zaboravila da se prikljucim na conference call
-zaboravila u cetvrtak da dodjem pola sata ranije da tehnicar proveri instalacije
-lose uradila jedan aneks ugovora
i to sve u dva dana ,cetvrtak i petak
ali sad ne radim do cetvrtka
pa opet u petak free
zavrsila sam vino od sinoc,sad ne smem nova da otvaram,ali imam neki bejlis sta fali,nisam ja neka razmazena

sredio sam jos jedan gramofon, osnivam stranku, savez gramofonskih snaga republike srpske :))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back