Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
haha jes vala pametni su oni vise ne taloze hranu u zeludac nasli su neke druge kanale za brzu hranu:lol:

Pravo da ti kazem ovde u Beču baš paze kako jedu... sve je light, bezmasno, bezovog, bezonog... :aha: meni to vala sad i prija :lol:

Sjajno ... lepo te je videti ovde nakon duzeg vremena ... o transformaciji da ne pricam
ti sama najbolje znas kako se osecas i zdravstveno i fizicki sada
Sve najbolje :ok:

Hvala :heart:

...nema druge...moracu ovde...

U subotu sam imao nesto vremena, trebao otici da pogledam nesto za sat...i ajde reko kad sam vec tu da pitam za jedan koji mi se svidio...
Upitah ja za sat...u tom momentu me prodavacica pogleda cudno i rece, sacekajte momenat, idem da pitam...

Vraca se nakon 2-3min i kaze mi: ...znate gospodine XY, te satove vise ne mozemo poruciti posto su proizvedeni u odredjenom broju...a i cijena im je 50 000+ CHF :lol:...
Tacno mi bi neprijatno...:mrgreen:...

Fora je u tome sto nisam mogao na internetu ni naci podatak o cijeni...ovako sam se izblamirao...

A jeste lijep, nije da nije...

Obezbedicu kintu, i to ne naivnu. Uzecu 4-5 karti za koncert Robbie Williamsa koji je u julu....najjeftinije karte od 80 EUR pa na gore...kad dodje dan koncerta, pacenicima valjati karte po minimum duploj ceni, ako ne i vise. Pre par godina kad je gostovao, ja dobio od firme dve karte, a zena srecnica nasla VIP Pass, pa smo uvaljali sve tri karte za nekih 400 EUR, iskulirali koncert, zezali se malo i to. Isto tako dobio od poslovnih partnera dve karte za utakmicu EP-a Austrija-Nemacka...uvaljao nekom nesrecniku za 600 EUR. :mrgreen:

fina kinta se zaradjuje. Dok ima ovaca... :lol:

Obezbedicu kintu, i to ne naivnu. Uzecu 4-5 karti za koncert Robbie Williamsa koji je u julu....najjeftinije karte od 80 EUR pa na gore...kad dodje dan koncerta, pacenicima valjati karte po minimum duploj ceni, ako ne i vise. Pre par godina kad je gostovao, ja dobio od firme dve karte, a zena srecnica nasla VIP Pass, pa smo uvaljali sve tri karte za nekih 400 EUR, iskulirali koncert, zezali se malo i to. Isto tako dobio od poslovnih partnera dve karte za utakmicu EP-a Austrija-Nemacka...uvaljao nekom nesrecniku za 600 EUR. :mrgreen:

fina kinta se zaradjuje. Dok ima ovaca... :lol:

joj bre pivo kako je ovo meni jadno :(
to je kao kad kupis i dobijes vaucer za vece vrhunskih kulinara i ti prodas i uvalis kartu, a onda jedes tirolsku sa haube :sad2:
mislim, ok je tiroska kad nemamo za vise, al nije stvar samo u trpanju para..ima i drugih stvari u zivotu..
a ti si zapeo samo pare,pa pare..
da ih nemas,pa ajde..a ovako ostavljas utisaksitne duse..
nisi ti ucario zato sto si nesto prodao nekoj ovci, nego je taj covek obogatio svoju dusu i bio spreman da plati neprocenivu sumu da bi uzivao u utakmici.

joj bre pivo kako je ovo meni jadno :(
to je kao kad kupis i dobijes vaucer za vece vrhunskih kulinara i ti prodas i uvalis kartu, a onda jedes tirolsku sa haube :sad2:
mislim, ok je tiroska kad nemamo za vise, al nije stvar samo u trpanju para..ima i drugih stvari u zivotu..
a ti si zapeo samo pare,pa pare..
da ih nemas,pa ajde..a ovako ostavljas utisaksitne duse..
nisi ti ucario zato sto si nesto prodao nekoj ovci, nego je taj covek obogatio svoju dusu i bio spreman da plati neprocenivu sumu da bi uzivao u utakmici.

hehe,znas li ti koliko piva moze da se kupi za tu kintu?

hehe,znas li ti koliko piva moze da se kupi za tu kintu?

ma **** pivo, kad se dusa skupi..
bas me dotaklo ovo sto je napisao..
ok mi je kad smo klinci, pa nemamo drugi nacin da zaradimo nego tapnemo neku kartu pa dodjemo do nekog kesa..
al mi nije ok tapkaros po profesiji na duze i trajnije..mislim, sposobni smo valjda za nesto vise od toga..
al kad imamo stalni prihod i kad nam egzistencija ne zavisi od te tapnute karte, stvarno mi je jadno kad neko to radi..
a jos mi je jadnije kad misli da je time ne profitirao on, nego da je zajeao drugu stranu koja je kartu kupila.

Ја сам то радио кад сам био студент, за концерт неког Грка и за неке исто другогоразредне шлагер певаче који нису ни под шатором заслужили да држе церт. Отприлике, да сам хтео неком у окружењу да дам, нико не би хтео, али су ти били јако популарни "извођачи".
Карте сам добио за џ, тако да их нисам ни ваљао, осим за ту основну цену која је писала на карти. Могуће да сам се други пут и уградио у основу цену, ал не сећам се.
Оно чега се сећам је (кад сам утопио Грка) да сам водио девојку у Венецију на вечеру са све алкохолисањем и лепим наставком вечери.

osim sto sam napravila grasak s mesom za sutra, i slane i slatke kiflice, dobila sam od svekra pohvalu da sam napravila kiflice bolje od svoje svekrve :yes: i jos sam od svekra dobila sat, zenski, otmen, koji je proizveden jos u Istocnoj Nemackoj, kozni
kakav poklon :zaljubljena:

osim sto sam napravila grasak s mesom za sutra, i slane i slatke kiflice, dobila sam od svekra pohvalu da sam napravila kiflice bolje od svoje svekrve :yes: i jos sam od svekra dobila sat, zenski, otmen, koji je proizveden jos u Istocnoj Nemackoj, kozni
kakav poklon :zaljubljena:

Pohvala za kiflice...ko svekar, treba stisnuti pa reci tako nesto :lol:...
...koja marka sata?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back