Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posto mi je koleZinica objasnila temu moram da krenem
1.prosla drugi krug za jedno dobro radno mesto
2.nicim izazvana me zove izvesna gospodja S.H. da me pita da li bih vodila njihovu novu radnju,koja se uskoro otvara u centru strazbura,a ta gospodja me zna iz prethodne firme,radile smo zajedno,znaci ne zove me za dzabe
izaci ce linda iz ove sugave firme izgleda jupiiiiiii :vatromet:

posto mi je koleZinica objasnila temu moram da krenem
1.prosla drugi krug za jedno dobro radno mesto
2.nicim izazvana me zove izvesna gospodja S.H. da me pita da li bih vodila njihovu novu radnju,koja se uskoro otvara u centru strazbura,a ta gospodja me zna iz prethodne firme,radile smo zajedno,znaci ne zove me za dzabe
izaci ce linda iz ove sugave firme izgleda jupiiiiiii :vatromet:

yess
apdejtuj me kad bude ali mislim da cemo za nekih mesec dana da zalijemo par stvari kako treba i da docekamo godinu zmije sa nekim novim pricama :p

zmijceki, samo da vam kazem da ste vi sve u stvari mali zmajevi :) jer kada zmija poraste i dobije krila, ona postaje zmaj.
horoskop je sada izasao pa reko da vam prevedem kad sam vec citala - smoki, za vas su to godine promena jer kako se zmije krecu i uvijaju tako se i godina razvija, trebalo bi da ti bude zanimljiva i uzbudljiva.
za zmajeve rado, godina razmisljanja i odmaranja na lovorikama ako je verovati kinezima. ja sam svakako resila da ce to biti odlicna godina a ona kako hoce :lol:

o Boze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back