Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Очеујем да се похвалимо са форумашицама- пливачицама које су данас, за Крстовдан, опливале и Дунав и Саву и извадиле исти. Мислим, крст.
Богојављенски.

Упс, замало да заборавим да се похвалим.
Изљубила ме малопре комшиница пред свима, није ме видела од прошле године, па да се здравимо и честитамо опстанак у овој, ако Бог да, а даће. Унапрад захвални.

Poslednja izmena:
Очеујем да се похвалимо са форумашицама- пливачицама које су данас, за Крстовдан, опливале и Дунав и Саву и извадиле исти. Мислим, крст.
Богојављенски.

Упс, замало да заборавим да се похвалим.
Изљубила ме малопре комшиница пред свима, није ме видела од прошле године, па да се здравимо и честитамо опстанак у овој, ако Бог да, а даће. Унапрад захвални.
ja danas izronila neciju snalu i izbacila napolje,jel se to racuna???

ša misliš kako je meni posle 6 god??? najzad osetim mirise i na "daljinu"...a o ukusima da ne pričam :))
( ono, prestala sam jer nisam imala love za 3 kutije Davidiva dnevno(ništa ispod tog nivoa mi nije prijalo)

ja sam znala da jedini nacin da prestanem da pusim je da te pare koje bi dala na cigare stavljam sa strane u kasicu prasicu
***, ipak ja imam i malo dedine srbijanske krvi :D )

ne pusim vec devet danasutra ce biti 10 :)
i ustedela sam preko hiljadarke :D

ša misliš kako je meni posle 6 god??? najzad osetim mirise i na "daljinu"...a o ukusima da ne pričam :))
( ono, prestala sam jer nisam imala love za 3 kutije Davidiva dnevno(ništa ispod tog nivoa mi nije prijalo)

Samo tako nastavi... i ja sam malo po malo...i prodjose 2 godine i par meseci :D
Прекосутра 16 година!!!
Још 96. дан после славе!
Нисам имао неких тегоба, али просто сам осећао да ће ме упротивном дуван уништити, дневно две паклице Малбора, Винстона, или Пал Мала(онај без филтера са 21 цигаретом у паклици, омиљен!!!) у обичне дане, а кад бих, најчешће викендом, играо шах за екипу 3 пакле лака срца и мирне душе.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back