gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
igramo kaladont i za kaznu treba 5X da trepnem ocima i da pazim da se ne povredim...naucila sam ih da mi se ne zameraju inace narednih 5 dana nemaju mira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sin mi danas diplomirao sa 10-kom.
a uskoro putuje daaaaaleko.
presrecna sam!

ja danas izronila neciju snalu i izbacila napolje,jel se to racuna???Очеујем да се похвалимо са форумашицама- пливачицама које су данас, за Крстовдан, опливале и Дунав и Саву и извадиле исти. Мислим, крст.
Богојављенски.
Упс, замало да заборавим да се похвалим.
Изљубила ме малопре комшиница пред свима, није ме видела од прошле године, па да се здравимо и честитамо опстанак у овој, ако Бог да, а даће. Унапрад захвални.

ja danas izronila neciju snalu i izbacila napolje,jel se to racuna???
...nauchila da koristim kineske shtapice za jelo![]()

ne pusim vec devet dana
sutra ce biti 10
i ustedela sam preko hiljadarke![]()
)ša misliš kako je meni posle 6 god??? najzad osetim mirise i na "daljinu"...a o ukusima da ne pričam)
( ono, prestala sam jer nisam imala love za 3 kutije Davidiva dnevno(ništa ispod tog nivoa mi nije prijalo)
ja sam znala da jedini nacin da prestanem da pusim je da te pare koje bi dala na cigare stavljam sa strane u kasicu prasicu
***, ipak ja imam i malo dedine srbijanske krvi)

ne pusim vec devet dana
sutra ce biti 10
Samo tako nastavi... i ja sam malo po malo...i prodjose 2 godine i par meseci![]()
najskuplje( i najteže)...akvarelkakvo slikanje?![]()
))

))))
ne pusim vec devet danasutra ce biti 10
ša misliš kako je meni posle 6 god??? najzad osetim mirise i na "daljinu"...a o ukusima da ne pričam)
( ono, prestala sam jer nisam imala love za 3 kutije Davidiva dnevno(ništa ispod tog nivoa mi nije prijalo)
Прекосутра 16 година!!!Samo tako nastavi... i ja sam malo po malo...i prodjose 2 godine i par meseci![]()