Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jao, domaćice moje, kakve posne projice za zrnevljem napravila!!! Još kad napravim sveži sok na Power juicu-ima Smokva i Dive da presvisnu!:mrgreen:

P.S. Linda, samo za tebe: ja (ustvari) pijem vino i jedem maaslander...:lol: Projice za dečicu...i mužića, ako baš želi da živi zdravo...:rumenko:

Jao, domaćice moje, kakve posne projice za zrnevljem napravila!!! Još kad napravim sveži sok na Power juicu-ima Smokva i Dive da presvisnu!:mrgreen:

P.S. Linda, samo za tebe: ja (ustvari) pijem vino i jedem maaslander...:lol: Projice za dečicu...i mužića, ako baš želi da živi zdravo...:rumenko:

daj recepte :zper: za to vino!

ja sam danas smirila najlepse zelje sa JAGODOM..to se racuna u vitamine :roll:

Poslednja izmena:
ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ
50 грама сировог сунцокрета, по 100 грама овсених пахуљица, пшеничних клица, сусама и печеног млевеног кикирикија, по шоља (225ml) уља, кукурузног брашна и белог брашна, 1 прашак за пециво, по жељи со и 3 шоље киселе воде. Помешати половину сусама и све остале суве састојке, па додати уље и воду. Маса треба да је течна, тако да се може додати још мало воде. Сипати у подмазан и посут плех, па посути другом половином сусама.

Ja, naravno, sve odokativno-po doktorski!!!

Ostalo ne delim!

ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ
50 грама сировог сунцокрета, по 100 грама овсених пахуљица, пшеничних клица, сусама и печеног млевеног кикирикија, по шоља (225ml) уља, кукурузног брашна и белог брашна, 1 прашак за пециво, по жељи со и 3 шоље киселе воде. Помешати половину сусама и све остале суве састојке, па додати уље и воду. Маса треба да је течна, тако да се може додати још мало воде. Сипати у подмазан и посут плех, па посути другом половином сусама.

Ja, naravno, sve odokativno-po doktorski!!!

Ostalo ne delim!

ako ti je zmu ovo vecerao, ti si nocas stradala od njegovog viska e vitamina :mrgreen:
nece te biti i za taba :flert:

a ja jedem saucisson i edameer
i mislim se koja sam svinja
dobro i malo fete i dve masline i tri kisela krastvca :rumenko:
vino ne otvaram jer cu da ga popijem,a imamo goste sutra

Ne mogu sebe, ali mogu mm-a da pohvalim...

Jutros u 8 otišao na sahranu sa njegovima, ceo dan tamo proveo... u povratku, svrati do babe da okači kobasice i kulen na tavan... ja ga zovem da dođe, da mi ide po uput u DZ... prošlo 15 minuta, njega nema, ja zovem, besna kao ris i vičem:''Pa dobro jesi li ti idiJot?! Ako ti kažem da dođeš, dođi odmah, ne sutra... itd'' kad sam završila, on kaže:''Ispred kuće sam.'' Ulazi, i ja očekujem da će me pitati šta mi je, što sam nervozna a on mrtav 'ladan kaže:''Šta treba da ti donesem pile?'':heart:

Takav je često u zadnje vreme... :heart:

Svaka mu čast...

Garant ćemo se sutra posvađati, čim sam ga nahvalila... ;) ali morala sam... :D

Ne mogu sebe, ali mogu mm-a da pohvalim...

Jutros u 8 otišao na sahranu sa njegovima, ceo dan tamo proveo... u povratku, svrati do babe da okači kobasice i kulen na tavan... ja ga zovem da dođe, da mi ide po uput u DZ... prošlo 15 minuta, njega nema, ja zovem, besna kao ris i vičem:''Pa dobro jesi li ti idiJot?! Ako ti kažem da dođeš, dođi odmah, ne sutra... itd'' kad sam završila, on kaže:''Ispred kuće sam.'' Ulazi, i ja očekujem da će me pitati šta mi je, što sam nervozna a on mrtav 'ladan kaže:''Šta treba da ti donesem pile?'':heart:

Takav je često u zadnje vreme... :heart:

Svaka mu čast...

Garant ćemo se sutra posvađati, čim sam ga nahvalila... ;) ali morala sam... :D

sad se setih...gleda tata neke majmune na tv a mama hoce da promeni kanal a on ne da i tako se posvadjaju i kaze ona njemu - majmune ... on besan i narogusen - kazi to jos jednom, mama jos besnije - majmune a on valjda ukapirao sa kim ima posla pa najmirnije - majmunice :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back