Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a056.GIF

javilo mi se moje pile :heart:
smestena je u apartmanu na gold coast-u..
na samoj plazi..kad je otvorila vrata od terase odmah joj je usla iguana u sobu..
kaze da im are lete preko ulice kao nama vrapci..
ludilo..:lol:
kaze mi da je tako dobro da treba tamo da se preselimo..(mora da je to samo trauma od dugog puta..30h u avionu treba izdrzati)..
ko svaka brizna majka rekla sam joj da more samo gleda i u isto ne ulazi..ako se njihove ajkule hrane domacim gradonacelnicima, onda srpske turiste jedu ko salatu..neka roni kad se vrati kuci ;)

javilo mi se moje pile :heart:
smestena je u apartmanu na gold coast-u..
na samoj plazi..kad je otvorila vrata od terase odmah joj je usla iguana u sobu..
kaze da im are lete preko ulice kao nama vrapci..
ludilo..:lol:
kaze mi da je tako dobro da treba tamo da se preselimo..(mora da je to samo trauma od dugog puta..30h u avionu treba izdrzati)..
ko svaka brizna majka rekla sam joj da more samo gleda i u isto ne ulazi..ako se njihove ajkule hrane domacim gradonacelnicima, onda srpske turiste jedu ko salatu..neka roni kad se vrati kuci ;)

....i, sad se malo opusti, znam da ne mozes skroz dok se ne vrati, ali je puno lakse kad se jave
i znamo da su dobro..:)

....a mozda je dete skroz ozbiljno po pitanju preseljenja:lol:

QUOTE=affrodiita;19356270]....i, sad se malo opusti, znam da ne mozes skroz dok se ne vrati, ali je puno lakse kad se jave

....a mozda je dete skroz ozbiljno po pitanju preseljenja:lol:[/QUOTE]

pa s obzirom da citave noci nisam spavala jer sam pokusavala da je nahvatam na skype-u, da sam juce odradila 15km, jutros 8km i da se sad spremam jos jednom da ponovim tih 8..duuuuuuuuuusa mi spava..jedva na oci gledam..
jedva cekam 22h da zavrsim sa poslom i bacim se u krevet..
malopre smo pricale i bacila mi fotku - pogled sa terase..

aust.jpg

i usi mi zaparao onaj gadan zvuk - sum okeana u pozadini..a ti affro znas koliko to moze da ide na zivce :lol:
ma sad nek uziva, i ja sa njom..brinucu opet 28. ;)

QUOTE=affrodiita;19356270]....i, sad se malo opusti, znam da ne mozes skroz dok se ne vrati, ali je puno lakse kad se jave

....a mozda je dete skroz ozbiljno po pitanju preseljenja:lol:

pa s obzirom da citave noci nisam spavala jer sam pokusavala da je nahvatam na skype-u, da sam juce odradila 15km, jutros 8km i da se sad spremam jos jednom da ponovim tih 8..duuuuuuuuuusa mi spava..jedva na oci gledam..
jedva cekam 22h da zavrsim sa poslom i bacim se u krevet..
malopre smo pricale i bacila mi fotku - pogled sa terase..

Pogledajte prilog 207830

i usi mi zaparao onaj gadan zvuk - sum okeana u pozadini..a ti affro znas koliko to moze da ide na zivce :lol:
ma sad nek uziva, i ja sa njom..brinucu opet 28. ;)[/QUOTE]

...kakav divan pogled....i plavetnilo..........predivno,
kao raj na zemlji...:D
...neka uziva, jedan je zivot:heart:
...da, da, znam, zato mu se stalno vracam:lol:

...odmori se, a 28-og cemo cekati utiske i brinuti zajedno sa tobom;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back