- Poruka
- 21.131
Cestitke Natasa !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pre neki dan diplomirala![]()

(javilo mi se moje pile
smestena je u apartmanu na gold coast-u..
na samoj plazi..kad je otvorila vrata od terase odmah joj je usla iguana u sobu..
kaze da im are lete preko ulice kao nama vrapci..
ludilo..
kaze mi da je tako dobro da treba tamo da se preselimo..(mora da je to samo trauma od dugog puta..30h u avionu treba izdrzati)..
ko svaka brizna majka rekla sam joj da more samo gleda i u isto ne ulazi..ako se njihove ajkule hrane domacim gradonacelnicima, onda srpske turiste jedu ko salatu..neka roni kad se vrati kuci![]()

[/QUOTE]

QUOTE=affrodiita;19356270]....i, sad se malo opusti, znam da ne mozes skroz dok se ne vrati, ali je puno lakse kad se jave
i znamo da su dobro..
....a mozda je dete skroz ozbiljno po pitanju preseljenja![]()

Ceci, missim..ovaj...gde tvoj mm parkira taj bajk? Missim, da odem da ga vidim![]()

u subotu idem u beograd
tako se mi iz provincije radujemo kad idemo u prestonicu![]()

obnovila sam malo sminku
pronasla puder koji mi je super
:ne,ali nosimo knjige koje ce biti izlozene na sajmu.mislila sam da se otvara u nedelju?supeeeeer...Sajam knjiga?..ako nekog "navataš" obaveeeeeezno ovdi sledi referat![]()
ako,bice ti potrebno:

ne,ali nosimo knjige koje ce biti izlozene na sajmu.mislila sam da se otvara u nedelju?
samo se ti zezaj,al kad zablistam,pa se uslikam,pitaces ju smokvo koja je to sminka![]()

postavi fotke da zatrpas spamere na temi
inace ce biti zakljucaTa![]()

postavi fotke da zatrpas spamere na temi
inace ce biti zakljucaTa![]()

ocu,al cekam da zablistam![]()

,izgleda shtrajkuju