Sehnsucht
Domaćin
- Poruka
- 3.663
Polozila sam ispit i dala uslov 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

baš me obradovala 

) sa desetkom... sad je sigurno na budžetu a ostala joj još samo Uporedna gramatika.Starija, položila Ruski (ili beše savremeni Ruski) sa desetkom... sad je sigurno na budžetu a ostala joj još samo Uporedna gramatika.

Srecan joj rodjus!Kupila sam ceri poklon za rodjendan
Toliko je slatko, sva sam odusevljena, jedva cekam da dodjem kuci da proba i da vidi
Volim taj osecaj kada ubodem u centar (a znam da sam ubola, kad dodjem jedva cekam da joj vidim izraz lica)
Kupila sam ceri poklon za rodjendan
Toliko je slatko, sva sam odusevljena, jedva cekam da dodjem kuci da proba i da vidi
Volim taj osecaj kada ubodem u centar (a znam da sam ubola, kad dodjem jedva cekam da joj vidim izraz lica)

, u njeno ime, ništa ja tu nisam zaslužna
)Hvala na česitkama, u njeno ime, ništa ja tu nisam zaslužna
(osim što sam je bodrila i povremeno izvodila u šetnju, kad vidim da je preforsirala sa učenjem)
A jutors pred ispit - scena na koju sam već navikla za ove dve godine:
Ja: Je l' krećeš, ćero?
Ona: Da, hoćeš li prosuti vodu za mnom?
Ja: Naravno (izlivam čašu vode za njom uz lepe želje...)
Ona: E tako sad odoh i ovaj put ću sigurno da padnem ispit, ništa više ne znam...
Ali ovo se doslovno ponavlja svaki put, pa sam joj u šali već jednom rekla da će pasti prvi ispit, kad bude na polasku do faksa rekla: ovaj garant prolazim, sve znam...
u dupe i sise naravno ništa u stomak 
Evo jedne teme gde mozete da se hvalite na sva zvonaDakle pohvalite se zbog necega sto posebno dobro umete i znate,kazite zbog cega vas drugi hvale,pohvalite i nekog drugog..
![]()
...jadni oni koji su spali na misljenje okoline ....

nabila sam tri kilau dupe i sise naravno ništa u stomak
![]()

Oduševljena sam reakcijama na moj poslednji blog post i činjenicom da se probio i van okvira ljudi s kojima se družim (ili koje bar imam na fejsu).
Onda sam čačkala mečku pa je dospeo i do ljudi za koje sam znala da im se neće svideti, pljuvali su me, vređali i napadali, ali znam da sam u pravu i nekako je sve ovo ipak imalo pozitivan vajb u mojoj glavi... osećam se kao beba-pisac.![]()