Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kupila sam ceri poklon za rodjendan
Toliko je slatko, sva sam odusevljena, jedva cekam da dodjem kuci da proba i da vidi
Volim taj osecaj kada ubodem u centar (a znam da sam ubola, kad dodjem jedva cekam da joj vidim izraz lica)

Starija, položila Ruski (ili beše savremeni Ruski :think:) sa desetkom... sad je sigurno na budžetu a ostala joj još samo Uporedna gramatika.
:super:
Kupila sam ceri poklon za rodjendan
Toliko je slatko, sva sam odusevljena, jedva cekam da dodjem kuci da proba i da vidi
Volim taj osecaj kada ubodem u centar (a znam da sam ubola, kad dodjem jedva cekam da joj vidim izraz lica)
Srecan joj rodjus! :D
Inace, kupila si joj pikado? :lol: ;)

Hvala na česitkama :rumenko:, u njeno ime, ništa ja tu nisam zaslužna
(osim što sam je bodrila i povremeno izvodila u šetnju, kad vidim da je preforsirala sa učenjem:lol:)

A jutors pred ispit - scena na koju sam već navikla za ove dve godine:

Ja: Je l' krećeš, ćero?
Ona: Da, hoćeš li prosuti vodu za mnom?
Ja: Naravno (izlivam čašu vode za njom uz lepe želje...)
Ona: E tako sad odoh i ovaj put ću sigurno da padnem ispit, ništa više ne znam...

Ali ovo se doslovno ponavlja svaki put, pa sam joj u šali već jednom rekla da će pasti prvi ispit, kad bude na polasku do faksa rekla: ovaj garant prolazim, sve znam...

Hvala na česitkama :rumenko:, u njeno ime, ništa ja tu nisam zaslužna
(osim što sam je bodrila i povremeno izvodila u šetnju, kad vidim da je preforsirala sa učenjem:lol:)

A jutors pred ispit - scena na koju sam već navikla za ove dve godine:

Ja: Je l' krećeš, ćero?
Ona: Da, hoćeš li prosuti vodu za mnom?
Ja: Naravno (izlivam čašu vode za njom uz lepe želje...)
Ona: E tako sad odoh i ovaj put ću sigurno da padnem ispit, ništa više ne znam...

Ali ovo se doslovno ponavlja svaki put, pa sam joj u šali već jednom rekla da će pasti prvi ispit, kad bude na polasku do faksa rekla: ovaj garant prolazim, sve znam...

Au, al' ću da plaćam vodu....moj tek sad upisao fakultet
Čestitke ćeri, Ceci ;)

Evo jedne teme gde mozete da se hvalite na sva zvonaz:shock:Dakle pohvalite se zbog necega sto posebno dobro umete i znate,kazite zbog cega vas drugi hvale,pohvalite i nekog drugog..z:)

najbolje od svega umem da se uvalim u probleme ....nisam losa ni u rusenju iluzija a to se ne oprasta pa me niko i ne hvali :) ...jadni oni koji su spali na misljenje okoline ....

Hvala na cestitkama, mama je poranila s poklonom, rodjus je 28
Inace da se pohvalim jos jednom za danas

Danas su ispred moje firme bili nasi zlatni odbojkasi!
Kako?
Tako sto je VIP njihov generalni sponzor a ja radim u zgradi gde je i VIP

Sad u sledecoj poruci vam kacim par fotki da ih vidite s peharom :heart:

Evo ih nasi zlatni odbojkasi, i meni dosli na noge u toku radnog vremena ispred moje firme. Znaci bas sam sreckovic, a slikala sam ih jedno 30 puta

Prilozi

• Slika014.jpg
    Slika014.jpg
    32,4 KB · Pregleda: 10
  • Slika015.jpg
    Slika015.jpg
    26,5 KB · Pregleda: 11
  • Slika016.jpg
    Slika016.jpg
    27,3 KB · Pregleda: 12
  • Slika017.jpg
    Slika017.jpg
    32 KB · Pregleda: 12
  • Slika018.jpg
    Slika018.jpg
    25,9 KB · Pregleda: 14
Oduševljena sam reakcijama na moj poslednji blog post i činjenicom da se probio i van okvira ljudi s kojima se družim (ili koje bar imam na fejsu). :D

Onda sam čačkala mečku pa je dospeo i do ljudi za koje sam znala da im se neće svideti, pljuvali su me, vređali i napadali, ali znam da sam u pravu i nekako je sve ovo ipak imalo pozitivan vajb u mojoj glavi... osećam se kao beba-pisac. :lol:

Oduševljena sam reakcijama na moj poslednji blog post i činjenicom da se probio i van okvira ljudi s kojima se družim (ili koje bar imam na fejsu). :D

Onda sam čačkala mečku pa je dospeo i do ljudi za koje sam znala da im se neće svideti, pljuvali su me, vređali i napadali, ali znam da sam u pravu i nekako je sve ovo ipak imalo pozitivan vajb u mojoj glavi... osećam se kao beba-pisac. :lol:

daj linak :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back