Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preslagala sam danas ormar. I nadjem pola paklice cigareta :eek: Verovatno je neka stvar, košulja, farmerke, ili nešto slično, savijena, a da nisam primetila da u džepu postoji paklica cigareta.
I šta sam uradila?
Bez razmišljanja sam je zgužvala i odnela pravo do kante za smeće! :ok: Mi smo se, i mm i ja, tog djubreta jednom rešili, jednom za svagda!!!
Eh, ponosna sam na sebe, nego šta nego sam ponosna :ok:

za pohvalu:
veceras krecem na more
za rupu: nesto sam smorena,sta da pakujem za 4 dana?
kuvam mojima kao da me nece biti mesec dana
i zar sam morala za danas da zakazem kod frizera,kao da vec ujutru necu oprati kosu od strokavog voza
valjda da budem lepa masinovodji:roll:

e muko,umesto da sam kao leptir od srece,ja ko neki trut od jutros:dash:

Beclije da vas pitam nesto...konacno smo prevazisle udzbenike profesorica i ja a u nase skole da se vracam ne mogu, nit' napredujem vise u njima nit' su jeftine pa da budu zabava, kaze sada moras da vezbas pricu...a ja nemam sa kim da vezbam pricu pa smo nesto gledale kurseve od nekih mesec dana i ona mi je preporucila DeutschAkademie u Ringstraße kao najpovoljniju opciju i stvarno nije skupo, znate li nesto o toj skoli...i jos gore, o smestaju u koji bi me na mesec dana strpali? Ja se izvinjavam na off-u ali ovde je koncentrat Beclija pa ako upali moze da se podvede i pod hvaljenje...:lol:

dobila poklon od mog malog sina..:)
nekoliko rucno pravljenih koverata koje idu jedna u drugu, i na kraju milje..:heart:
Image0381.jpg
Image0382.jpg
Image0384.jpg
Image0385.jpg
Image0386.jpg
pencil.png

Ovako...uzeo danas slobodan dan....jutros "budjenje" na nivou... :mrgreen: ....ondaK otisao na pijacu, dosli zabari neki....kupio prsuta (kila 40 jevra sunce ti j*bem), ovcijeg sira, dve flase crnog vina....zeni neki nakit od Murano stakla....evo sad zderem taj prsut, pijem vino rujno...svima lepo, svi srecni....ah sta ces vise? :cool: :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back