Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kakvu sam 'aljinu kupila za (malu) maturu...i prateći akcesoar...Ja sam retko kad baš, baš oduševljena garderobom koju kupujem i nosim ( jednostavno- kupujem stalno i to mi je nekako normalno...izvinjavam se ako zvučim prepotentno, nije mi namera)...ali sam ovom kupovinom baš zadovoljna...Jedva čekam događaj...

P.S. Nije lako odbraniti titulu od pre pet godina...:lol:

u pravu je tata...missim, da imas 100 god i bore ko godove, al nemas i neces uskoro ni imati...:lol:

akonto teme; upravo sam zavrsila tekst o drugoj najdosadnijoj temi na svijetu...sineee, dodje mi da si dodijelim orden...za ustrajnost : (((

...uzela sam neki puder od njih i kad ga stavim na celo ne sija mi se koza ... sta god da sam pre koristila posle pola sata sijam a ovo traje ceo dan pa sam mislila da su im i kreme tako dobre

...imam ja jos sponzora tetka ce mi ih kupiti :super:

ma sta se sekiras,pa postoji vazetkomija,ima musko da ti se obraduje kad mu predlozis

jap, postoji vazektomija...samo, tesko da bi se bilo koji muzjak tome obradovao...
nego, sta ste digle dzevu na Andreu...nije to nista nenormalno; studenti se vazda grebu....bar ja jesam...
samo su danas, izgleda, veci....zahtjevi u igri nego kad smo mi bili...mali i zeleni...
jbga, stigla...moderna vremena...:lol:

U Petru u Jordanu:klap:...hocu i ja, hocu i ja, spakuj me u kofer i vodi me kev kev... :dash:

...nemam cime da se pohvalim osim da 'vatam zjala uspesno...e da uzela sam jedno desetak novih filmova i dve knjige a razmisljam da uzmem dugu haljinu na debele pruge, mozda odem po nju, nakon Mirke cu otici sigurno:evil:...i skuvala se na suncu, tol'ko od mene danas...:)

jap, postoji vazektomija...samo, tesko da bi se bilo koji muzjak tome obradovao...
nego, sta ste digle dzevu na Andreu...nije to nista nenormalno; studenti se vazda grebu....bar ja jesam...
samo su danas, izgleda, veci....zahtjevi u igri nego kad smo mi bili...mali i zeleni...
jbga, stigla...moderna vremena...:lol:

...nekad su mi ispunjavali zelje i pre nego sto ih pozelim a vidi sad :(

ispala sam mnooooogo informisana, pravi roditelj, brizan i odgovoran:dash::dash:
pratim cweku na ekskurziju, komentarisem sa roditeljima - koji jos spavaju i zevaju, *pola 6 je cik zore, a ja jelte ne zevam i jos malo pa blistam-ustala sat vremena ranije tako da mi je to vec bilo normalno vreme), i onda..uf muka mi kad setim
prokomentarisem nesto o Novom Sadu, tipa gde su smesteni u kom hotelu, a svi:eek::eek:
pa kazu, oni ne idu u Novi Sad no na Zlatibor:dash::dash::dash:
mene me moja cera zvana CIA+OZNA +KGB super informisla:dash::dash:
ona je i dlaje neinformisana gde ide-ne je tice, vazno je da joj j e lepo, sto ustvari i jeste nabitnije
samo
stara majka da se tako blamira:dash::dash:
e sad
izgleda da nema ni Zlatibora, nocas spavaju u Prijepolju

...kakvu sam 'aljinu kupila za (malu) maturu...i prateći akcesoar...Ja sam retko kad baš, baš oduševljena garderobom koju kupujem i nosim ( jednostavno- kupujem stalno i to mi je nekako normalno...izvinjavam se ako zvučim prepotentno, nije mi namera)...ali sam ovom kupovinom baš zadovoljna...Jedva čekam događaj...

P.S. Nije lako odbraniti titulu od pre pet godina...:lol:

ne verujem na rec
samo na sliku
:manikir::manikir::manikir:

ispala sam mnooooogo informisana, pravi roditelj, brizan i odgovoran:dash::dash:
pratim cweku na ekskurziju, komentarisem sa roditeljima - koji jos spavaju i zevaju, *pola 6 je cik zore, a ja jelte ne zevam i jos malo pa blistam-ustala sat vremena ranije tako da mi je to vec bilo normalno vreme), i onda..uf muka mi kad setim
prokomentarisem nesto o Novom Sadu, tipa gde su smesteni u kom hotelu, a svi:eek::eek:
pa kazu, oni ne idu u Novi Sad no na Zlatibor:dash::dash::dash:
mene me moja cera zvana CIA+OZNA +KGB super informisla:dash::dash:
ona je i dlaje neinformisana gde ide-ne je tice, vazno je da joj j e lepo, sto ustvari i jeste nabitnije
samo
stara majka da se tako blamira:dash::dash:
e sad
izgleda da nema ni Zlatibora, nocas spavaju u Prijepolju

....nemajko nijedna...:rotf:

ne verujem na rec
samo na sliku
:manikir::manikir::manikir:

...jao, Mileva, podsetila si me na mene od prošle godine...I ja sam mislila da moje dete tada ide negde u zapadnu Srbiju a oni išli na istok...(ne smem ni sad da pominjem mesta, nisam ih od blama tad ni popamtila...)...Samo što sam se ja izblamirala pred njenim drugaricama, kad sam počela da im opisujem prirodne lepote koje će videti jelte na toj ekskurziji...A deca me zabezeknuto gledaju i kažu- pa mi smo prošle godine to gledali! Sad idemo u...:rumenko:

A ja se naravno kačim (sa sve aljinom :lol:) čim se desi događaj! (za dve nedelje!)

pocela kupovina za more:vatromet:

brojim jos sitno

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back