Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas se nicim nemam pohvaliti jer danas mi je jedan od onih retkih dana kad imam osecaj da me niko ne voli i sto je jos gore kad ni ja ne volim nikog, tacnije kad uspavam svoju ljubav prema drugima pa se osecam prazno.

....(konačno) ZAVRŠILA PREZENTACIJU!!!!!
a084.gif

2 godine...:eek: ja se nadala da je jedna...:rumenko: imam jednu kaznu od avgusta prošle godine, nisam se javljala na sud... sve se nadam zastariće...:rumenko::lol: ili će doći da me 'apse...:mrgreen:

E baš mi je drago zbog tebe...:ok:

...veruj mi da je meni josh drazhe...jer, biti sniman ( praccen ) 10-tak min sa 257 km/h ( usput, to je do dan danas brzinski auto rekord na nashim drumovima :rumenko: ) je vel 'ki prekrshaj...ali je zato "pad dvogodishnjeg" kamena sa srca josh vecci...:worth::worth::worth:

...da s' i ja poFalim...

...31.03.2009. napravih ( XXXL Mega - giga over - speeding ) prekrshaj, koji je "zastareo" pre par dana...:whistling:

...veruj mi da je meni josh drazhe...jer, biti sniman ( praccen ) 10-tak min sa 257 km/h ( usput, to je do dan danas brzinski auto rekord na nashim drumovima :rumenko: ) je vel 'ki prekrshaj...ali je zato "pad dvogodishnjeg" kamena sa srca josh vecci...:worth::worth::worth:

Mene zanima jedno... jesi morao potplaćivati da "zaborave" ili su stvarno zaboravili?

Meni su stvarno zaboravili... mislim od avgusta... može stići svaki dan...:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back