gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Pila sam kafu na Cvetnom trgu dok nije pocela kisica i jela kolacic![]()
![]()
Ако си јела колачиће у оним кафеима иди нек ти другарица одради ДНК анализу јер их праве да не кажем од чега.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pila sam kafu na Cvetnom trgu dok nije pocela kisica i jela kolacic![]()
![]()
))O'š ti kupimo budilnik za rođendan?....., tacnije kad uspavam svoju ljubav prema drugima pa se osecam prazno.
Danas mi izgleda podznak pobedjuje znak.Probudila sam se jako vredna.Danas mi izgleda podznak pobedjuje znak.
Od 7h do sada nisam sela, ali sam zadovoljna. Uz sunce je sve lakse.![]()

macko,iste smo od jutros.
ja sad sela da napravim kratku pauzu.
da nisi vaga![]()

Dakle jos uvek mito i korupcija u sudstvu i policiji..pih![]()

...da s' i ja poFalim...
...31.03.2009. napravih ( XXXL Mega - giga over - speeding ) prekrshaj, koji je "zastareo" pre par dana...![]()

Nee, ja bih da znam gde moze da se plati avansno za izvestan period to za prekorcenje brzine, jer kako ubacim u trecu evo ga odma istci ispred auta......
...a ti bi da Muerte "guli kartoshku" na duzhi period...?![]()

...da s' i ja poFalim...
...31.03.2009. napravih ( XXXL Mega - giga over - speeding ) prekrshaj, koji je "zastareo" pre par dana...![]()
ja se nadala da je jedna...
imam jednu kaznu od avgusta prošle godine, nisam se javljala na sud... sve se nadam zastariće...
ili će doći da me 'apse...

2 godine...ja se nadala da je jedna...
imam jednu kaznu od avgusta prošle godine, nisam se javljala na sud... sve se nadam zastariće...
ili će doći da me 'apse...
E baš mi je drago zbog tebe...![]()
) je vel 'ki prekrshaj...ali je zato "pad dvogodishnjeg" kamena sa srca josh vecci...

...veruj mi da je meni josh drazhe...jer, biti sniman ( praccen ) 10-tak min sa 257 km/h ( usput, to je do dan danas brzinski auto rekord na nashim drumovima) je vel 'ki prekrshaj...ali je zato "pad dvogodishnjeg" kamena sa srca josh vecci...
![]()

...da s' i ja poFalim...
...veruj mi da je meni josh drazhe...jer, biti sniman ( praccen ) 10-tak min sa 257 km/h ( usput, to je do dan danas brzinski auto rekord na nashim drumovima) je vel 'ki prekrshaj...ali je zato "pad dvogodishnjeg" kamena sa srca josh vecci...
![]()

![]()

Mene zanima jedno... jesi morao potplaćivati da "zaborave" ili su stvarno zaboravili?
Meni su stvarno zaboravili... mislim od avgusta... može stići svaki dan...![]()