Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sto taj smajli kad se hvalis
treba ovako
sutra radim 24h,to je zato sto sam doktorka :D
pa nek crknu ove sa sss ;)
sad malo ja: decko me je jutros probudio "cekam te za sat vremena kod konja" srecom te zivim u strogom centru pa sam imala sat vremena da se pripremim
obukla sam svoj crni slim,bez bluzu,kamel cizmice i kajis
doruckovali smo neke extra mafine i nesic (procitala sam ovde da je to dobro za dijetu,doduse ja nemam potrebu za istom ,ali nije lose biti predostrozan) onda smo ceo dan setali,sve sto sam pokazala svojim prsticem mi je kupio
posle je kurirom to sve poslao mojoj kuci
mada smo mogli i da odnesemo,ali on je tako hteo
otisli na rucak u italijanski restoran
posle u bijoskop
i sad sam dosla kuci,predivan dan mogu vam reci,priustite sebi povremeno
toliko sam umorna da nemam snage da isprobavam sve sto sam pokupovala
:aha:
Nadam se da si se malo odmorila od bijoskopa
A evo te teme http://forum.krstarica.com/showthread.php/321583-My-so-perfect-life?highlight=my+so+perfect+life :heart:

Drzava mi vratila oko 1.600 EUR (platio previse porez prosle godine). :cool:

Moze i u stihu:

Kako volem drzavu Austriju,
tu me maze, nesmU da me biju,
to mi dodje tri hiljade piva,
o drzavo, neka si mi ziva.

:lol:

...preživela...umorna kao pas...

Malopre dobila vest da ću morati u Rim krajem marta....On se raduje, ja-'nako...:confused: Nemojte mi zavideti,posao, posao i samo posao...malo šopinga i vrlo, vrlo malo zadovoljstva....

...preživela...umorna kao pas...

Malopre dobila vest da ću morati u Rim krajem marta....On se raduje, ja-'nako...:confused: Nemojte mi zavideti,posao, posao i samo posao...malo šopinga i vrlo, vrlo malo zadovoljstva....

Ako neces da ti zavide, sto si stavila u "Pohvalite se"? :mrgreen:

p.s.: bio sam u Rimu dva puta do sada (zadnji put u aprilu 2006.). Otpale su mi noge od silne setnje. Grad ima mnogo toga da ponudi (koloseum, cirkus maximus, trevio fontana, ako volis aarhitekturu isto ima svasta), bas mnogo ima da se vidi. A i na plazi si za po sata (vozom). Bilo bi steta da odes u Rim, a da nista od toga ne vidis.

p.s.: j*bao te soping. Izvini, morao sam. :mrgreen:

Ako neces da ti zavide, sto si stavila u "Pohvalite se"? :mrgreen:

p.s.: bio sam u Rimu dva puta do sada (zadnji put u aprilu 2006.). Otpale su mi noge od silne setnje. Grad ima mnogo toga da ponudi (koloseum, cirkus maximus, trevio fontana, ako volis aarhitekturu isto ima svasta), bas mnogo ima da se vidi. A i na plazi si za po sata (vozom). Bilo bi steta da odes u Rim, a da nista od toga ne vidis.

p.s.: j*bao te soping. Izvini, morao sam. :mrgreen:

Eto, vidiš kako me razumeš!!!:lol:

P.S. I ja kažem- Hebao me šoping i krenem još krupnijim koracima...:mrgreen:

Једна мајсторица, твојих моћи, морала би увек учинити деци, жене неосетно превести у безбедну луку ремија, а снагу исказати над мушком популацијом.
:cool:

deci uvek ucinim, nad muskarcima skoro uvek iskazem snagu u sahu, cast izuzecima :mrgreen: a zene neka nauce prvo gde ide koja figura na tabli pre pocetka igre pa cu lako da ih prevodim u bezbedne luke :mrgreen:

salim se, lepo je ono gore sto si napisao :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back