macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Slike Beer, slike.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slike Beer, slike.![]()

Mazanje noktiju je 900 dinara?
Inace ja se nikada ne bih mogla pohvaliti savrseno namazanim crvenim lakom i zato sama sam svoj majstor samo za bez i ostale neutralne nijanse.![]()
Kvalitet 
Drugarica u Ušću maže nokte... samo ne radi kompletan tretman, već samo turpijanje i mazanje tim opi lakovima... samo nije ni približno ta suma... lak skine jer joj je dosadio, izraste u korjenu nokta, a nigdje da se iskrzao, iako ona obavlja sve kučne poslove.Ma manikr ceo.
E ja jutros mogu i to crvenim. Samo pink, crvenu i boju visnje mazem.
Odem 2x mesecno i OPI mi stoji 14 dana.
Ove nedelje sam ustedela samo je pitanje da li ce izdrzati do ujutru ili veceras.Kvalitet
![]()
Drugarica u Ušću maže nokte... samo ne radi kompletan tretman, već samo turpijanje i mazanje tim opi lakovima... samo nije ni približno ta suma... lak skine jer joj je dosadio, izraste u korjenu nokta, a nigdje da se iskrzao, iako ona obavlja sve kučne poslove.

Znaci ti se samo hvalis, a zena ce da opsluzuje majstore, pocisti iza njih, slika i posalje
Javi joj i da skuva nesto u novoj kuhinji pa da znamo jer joj legla il ste dzaba krecili![]()

Koliko joj uzmu?
I koji "stand"?![]()
250-300dinara... maksimum 350... nisam sigurna, kaže da uopšte nije mnogo, pa vjerujem da je ta brojka
u prizemlju... e sad, ako ih je više, tu ti ne mogu pomoći: )
moguće da je prvi na koji se naiđe, kada se krene od glavnog ulaza... jer mi je rekla da ih ne mogu omašiti: )
Meni ne treba parafinska i skidanje zanoktica svaki put. 
Pu prva
Ako me neko ne preduhitri dok smislim
Eto na primer ja sam jedna prava postenazena.com
Ove kvazi sto se za to izdaju ne priznajem![]()

Pil, Bog te blagoslovio.Meni ne treba parafinska i skidanje zanoktica svaki put.
Cim posetim Usce, poseticu te dobre tete.
Hvala ti![]()

Evo da odrzim rec. Da ispunim macki zelju...Evo uzivaj(te)
Pogledajte prilog 171486Pogledajte prilog 171487
Ovaj detalj mi je narocito drag...
Pogledajte prilog 171488
A evo, da ne bude da sam neki...malo i mene, kuliram i pijuckam pivce. Aj cao drugari(ce)
Pogledajte prilog 171489Pogledajte prilog 171490

Lepa ti kuhinja birko... još da naučiš da kuvaš i žena će ti biti presrećna...
Nego što ti mene podsećaš na jednog M. iz BG-a... da nemaš brata u BG, kome ime počinje na M.?![]()

Hehe, Cicak...pa zar nisi uhvatila podatak da sam ja taj koji kod nas uglavnom kuva? To mi je jedan od hobija. Bas zato sam e obradovao mnogo novoj kuhinji.
Nisam taj na kojeg te podsecam. Imam brace par komada (jedan je ovde gde ja zivim, ovi ostali od tetki, ujaka itd. zive u Srbiji, uglavnom u Vojvodini). U BG-u nemam nikog od rodbine.
Pozdrav![]()

E ebi ga, baš si me podsetio na nekoga...
Nego batali malo to pivce, ljudi misle da si alkoholičar ovde na forumu... majke mi...![]()
Ajd u zdravlje...![]()