macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Slike Beer, slike.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slike Beer, slike.

Mazanje noktiju je 900 dinara?
Inace ja se nikada ne bih mogla pohvaliti savrseno namazanim crvenim lakom i zato sama sam svoj majstor samo za bez i ostale neutralne nijanse.
 Kvalitet
 Kvalitet 

Drugarica u Ušću maže nokte... samo ne radi kompletan tretman, već samo turpijanje i mazanje tim opi lakovima... samo nije ni približno ta suma... lak skine jer joj je dosadio, izraste u korjenu nokta, a nigdje da se iskrzao, iako ona obavlja sve kučne poslove.Ma manikr ceo.
E ja jutros mogu i to crvenim. Samo pink, crvenu i boju visnje mazem.
Odem 2x mesecno i OPI mi stoji 14 dana.
Ove nedelje sam ustedela samo je pitanje da li ce izdrzati do ujutru ili veceras.Kvalitet

Drugarica u Ušću maže nokte... samo ne radi kompletan tretman, već samo turpijanje i mazanje tim opi lakovima... samo nije ni približno ta suma... lak skine jer joj je dosadio, izraste u korjenu nokta, a nigdje da se iskrzao, iako ona obavlja sve kučne poslove.

Znaci ti se samo hvalis, a zena ce da opsluzuje majstore, pocisti iza njih, slika i posalje
Javi joj i da skuva nesto u novoj kuhinji pa da znamo jer joj legla il ste dzaba krecili

Koliko joj uzmu?
I koji "stand"?
250-300dinara... maksimum 350... nisam sigurna, kaže da uopšte nije mnogo, pa vjerujem da je ta brojka
u prizemlju... e sad, ako ih je više, tu ti ne mogu pomoći: )
moguće da je prvi na koji se naiđe, kada se krene od glavnog ulaza... jer mi je rekla da ih ne mogu omašiti: )
 Meni ne treba parafinska i skidanje zanoktica svaki put.
 Meni ne treba parafinska i skidanje zanoktica svaki put. 
Pu prva
Ako me neko ne preduhitri dok smislim
Eto na primer ja sam jedna prava postenazena.com
Ove kvazi sto se za to izdaju ne priznajem

Pil, Bog te blagoslovio.Meni ne treba parafinska i skidanje zanoktica svaki put.
Cim posetim Usce, poseticu te dobre tete.
Hvala ti

Evo da odrzim rec. Da ispunim macki zelju...Evo uzivaj(te)
Pogledajte prilog 171486Pogledajte prilog 171487
Ovaj detalj mi je narocito drag...
Pogledajte prilog 171488
A evo, da ne bude da sam neki...malo i mene, kuliram i pijuckam pivce. Aj cao drugari(ce)
Pogledajte prilog 171489Pogledajte prilog 171490

Lepa ti kuhinja birko... još da naučiš da kuvaš i žena će ti biti presrećna...
Nego što ti mene podsećaš na jednog M. iz BG-a... da nemaš brata u BG, kome ime počinje na M.?

Hehe, Cicak...pa zar nisi uhvatila podatak da sam ja taj koji kod nas uglavnom kuva? To mi je jedan od hobija. Bas zato sam e obradovao mnogo novoj kuhinji.
Nisam taj na kojeg te podsecam. Imam brace par komada (jedan je ovde gde ja zivim, ovi ostali od tetki, ujaka itd. zive u Srbiji, uglavnom u Vojvodini). U BG-u nemam nikog od rodbine.
Pozdrav

E ebi ga, baš si me podsetio na nekoga...
Nego batali malo to pivce, ljudi misle da si alkoholičar ovde na forumu... majke mi...
Ajd u zdravlje...