Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....taman bih i ja mogla da potrazim slicno drustvo i da im se pridruzim...al sto ti bre:eek:

kako mislis sto ja?pa ja samo mogu da plivam,al i pored toga sam blago salasta,recimo kao vaterpolisti kad prestanu da treniraju:flert:.potrebno mi je da radim neke druge vezbe,mrzi me da radim kod kuce,a nisam mogla da pronadjem nista drugo osim pilatesa,a on mi je postao pretezak,bar onaj koji sam ja upraznjavala.ne mogu da idem od jednog do drugog sportskog centra i da uplacujem po mesec dana da bih nasla sta mi odgovara.ovo mi je na 3 min od kuce,ja sam najmladja:kez: i rade se uglavnom korektivne vezbe za kicmu,mada bude svega po malo

kako mislis sto ja?pa ja samo mogu da plivam,al i pored toga sam blago salasta,recimo kao vaterpolisti kad prestanu da treniraju:flert:.potrebno mi je da radim neke druge vezbe,mrzi me da radim kod kuce,a nisam mogla da pronadjem nista drugo osim pilatesa,a on mi je postao pretezak,bar onaj koji sam ja upraznjavala.ne mogu da idem od jednog do drugog sportskog centra i da uplacujem po mesec dana da bih nasla sta mi odgovara.ovo mi je na 3 min od kuce,ja sam najmladja:kez: i rade se uglavnom korektivne vezbe za kicmu,mada bude svega po malo

....nekako mislim da si jos mlada za to drustvo, aktivnija si puno od njih, plivas, vozis bajs...dosta se kreces...eto zato sam mislila zasto ti...

telo vreteno:zurka:
odradila sam prvi trening

i za dve nedelje da nam se pohvalis sa fotkama sa treninga :aha:

Joga je zakon : )

ja reko ti dosla da se pohvalis dzemom ili u najmanju ruku tursijom sto si kao novopecena domacica spremila a ti ono.....joga.......ovi moderni muzevi bas trpe od modernih zena......necu nikad da se zenim :D

- - - - - - - - - -

kako sam samo matora ,gledam te slike i samo mislim kako je mogla da sedne golog dupeta na to na cemu vec sedi :dash:

odmah bi se prehladila :lol:

ja reko ti dosla da se pohvalis dzemom ili u najmanju ruku tursijom sto si kao novopecena domacica spremila a ti ono.....joga.......ovi moderni muzevi bas trpe od modernih zena......necu nikad da se zenim :D

- - - - - - - - - -

odmah bi se prehladila :lol:

Bila sam ubeđena da si oženjen.
Ti si neko mlađano momče.
Kako si se umešao među žene, teško da ćeš se skoro oženiti.:deda:

Zvali me iz jedne firme gde sam im ranije nesto pomagala oko farmakovigilanse za neki slican poslic : ))
Kazu, setili se mene jer sam ostavila jako pozitivan utisak na njih jos tada a meni nesto sumnjivo sve to :think:

iam m nov u tetovaz u
zajebadr sambrda

- - - - - - - - - -

Zvali me iz jedne firme gde sam im ranije nesto pomagala oko farmakovigilanse za neki slican poslic : ))
Kazu, setili se mene jer sam ostavila jako pozitivan utisak na njih jos tada a meni nesto sumnjivo sve to :think:

mozda oce neki drmr da te zig zigi

- - - - - - - - - -

jos da se falim
smrdi mi mikrotalasna ko da je pacov crko nutra
imam tus kabinu mesto kade
jutarnja erekcija mi traje do podne
mamuranzam brda brdica

- - - - - - - - - -

ranim se zdravo
kenjam lepo uredno redovno govance konzistentno i mirise na lale

Zvala me zenska al je sef muskarac: )))
Ne verujem da bas svaki muskarac u godinama koji radi sa mladjom koleginicom nuzno na te niske strasti misli

Rekla bih da je ovde nesto drugo u pitanju, da ne kazem neka muljaza :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back