Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.126
jasmina je zensko ime

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jasmina je zensko ime![]()

lozim te bre s jasminom i piem samo bio je u idei na snizenju lords neki skupi su ti na meru bole me uvce
al bas me briga ima vremena do proleca da se dovedem u red
...ugojila sam se kao jedna svinjaal bas me briga ima vremena do proleca da se dovedem u red
![]()

...ugojila sam se kao jedna svinjaal bas me briga ima vremena do proleca da se dovedem u red
![]()

sto bi se ti razlikovala od nas prasica![]()

kazu da se telo za leto stvara preko zime
de si bre afro,jel uzivas?

ne budi luda,sad uzivaj u tome da se malo posvetis sebi....jes sve se bojim da si se ti ugojila...nista ti ne verujem, a ni ne volim da nosim
vise nego sto mi kosti podnose
...ih sta sve kazu Smoki, kao da ne znas...ne uzivam vise, sto bi, bi, vratila sam se danas...![]()
ne budi luda,sad uzivaj u tome da se malo posvetis sebi.

...jes sve se bojim da si se ti ugojila...nista ti ne verujem, a ni ne volim da nosim
vise nego sto mi kosti podnose
...ih sta sve kazu Smoki, kao da ne znas...ne uzivam vise, sto bi, bi, vratila sam se danas...![]()

gde bre nisam..unistio me onaj ukljesteni nerv koji mi zbog bolova nije dao da se pomerim
sad sam tako nategnuta, kao za reklamu - imam toliko godina, ali nemam i bore da to dokazem![]()

gde bre nisam..unistio me onaj ukljesteni nerv koji mi zbog bolova nije dao da se pomerim
sad sam tako nategnuta, kao za reklamu - imam toliko godina, ali nemam i bore da to dokazem![]()

nikad deblja i nikad srecnijato je zivot, to nije reklama, nikom nije lepse nego nama![]()

nikad deblja i nikad srecnija![]()
...pa jes al ti imas one tvoje momke i spravice pa ces da veDZbas i da se steses, a sta mi da radimo sto nemamo sve te pogodnosti
...jel sad sa tim nervom sve u redu?
ma jashta, i ja se sashivam alkoholom i seksom, al do ponedeljka, poslije na ciscenje i lagani trening

tek pocinje da bude
posto sam kao magarac trpela, preslo mi u hronicnu upalu
lepo mi minon rekao - ako ti ode u hronicno, nahebaces!
polako se vracam na svoje, al dok do toga stignem trebace mi meseci sigurno
- - - - - - - - - -
pa nema druge, ponda cu i ja morati tako![]()

Eh, imam ja to, ali bi ti bio zadnja osoba sa kojom bih to podelila
Ma šta te briga, uživaj![]()

...to i radim, moje ko svinja znaci jedno 3-4kg viska maximum...skinucu ja to do marta ne zvala se ja Affro![]()

Hehe, ma lako ćeš ti to
Gde si inače, putuješ ili radiš?

....upravo danas se vratila sa morEta....radila bih kad bi mogla da nadjem nesto iole pristojno, a da nije osiguranje kojecega....al bez debele veze toga u ovoj drzavi nema![]()

E onda sam se ja zeznula sorry
Kad ćeš do Beča, obećala si još odavno
Ustvari uskoro ću i ja do Beograda![]()

..do Beca sam obecala i tebi i sebi, i hocu preko onih sajtova za jeftina putovanja, cim grane prolece, jedan vikend eto mene....jes da je to sve kao neka soping tura, al
sta ima veze ne moramm da sopingujem, videcu sestru koju nisam videla 25g i njene cure, eto tebe, i jos po nekog, malo prosetati i meni dosta...moja deca kayu da je
moja velika greska sto sam u principu skromna, pa nikad ne preterujem u zeljama
..a ti javi kad dolazis obavezno, ok?

ko nova sad ladno mozes da se udas na keca ))Evo i ovde da se pohvalim pa da idem više na spavanje - razlika 1 dan pred operacije i 6 dana posle iste![]()
Pogledajte prilog 318200