- Poruka
- 20.599
Hvaja Toj 
Evo nove pohvale... prvi put posle dugooo vremena sam spavala do 10h u subotu

Evo nove pohvale... prvi put posle dugooo vremena sam spavala do 10h u subotu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bravo!Јуче смо мој драги и ја метли 30 флаша парадајз сока и 10 тегли пекмеза од шљива...све за једно поподне...
Он је био идејни вођа, организатор и главни мајстор, а ја лево сметало
, али сам задовољна што сам, ето, први пут у животу радила тако нешто у својој кући...(до сада се то увек радило код маме или Ванде, а ја се никад нисам трудила да научим, увек сам само физикалисала...)
Bravo!
Interesuje me koliko kg sljiva se utrosi za 10 tegli?

30 кила![]()
)))evo da se i ja pohvalim> stavljam krastavcice i pecem paprike..i vec sam crkla a nisam ni pocela)))
....а не ко неки....
evo da se i ja pohvalim> stavljam krastavcice i pecem paprike..i vec sam crkla a nisam ni pocela)))
ae za papriku djene-djene ( može se cepka za salatu...ili puni itd..300 swašta)..ali krastavci...ma ni u ludilu...naj su mi oni kupovni mawi kornišoni....prelepi.

pa kako da ti kazem..take i pravim
po receptu moje bivse svekrve, i budu izvrsni![]()
17.09 je subota, i primam goste. ceka te jedna tegla za pojesti na licu mesta, i jedna za poneti..odlicno, molicu odvoji jenu teglu
naime, ja nemam ni svekrvu, ni recept, al imam dobru
volju da se najedem tudjih kornisona...
ps ne, ne moras postavljati recept : )))

17.09 je subota, i primam goste. ceka te jedna tegla za pojesti na licu mesta, i jedna za poneti..![]()

17.09 je subota, i primam goste. ceka te jedna tegla za pojesti na licu mesta, i jedna za poneti..![]()
ZloTvor trudancestitke
![]()

Bravo!
Interesuje me koliko kg sljiva se utrosi za 10 tegli?

evo ja da se pohvalim...
do sad sam dobijala neke pp ili repke,slatka si,ja bih tebi ovo,ono...kamioni,avioni...
ali danas dobih jednu obicnu,al konkretnu,svidjas mi se hocu da te upoznam
a dasa,samo takav
steta sto sam matora i udata![]()

more sa mnom niko nece da se upozna, nisu ljudi luudi.
ali zato>
zimnici zavrsena
patike oprane
torbe oprane
kuca sredjena..skoro![]()

pa to ti kazem,ja nista...
samo ono navedeno![]()

Neka,neka,doci cu i ja u januaru da se pohvalim da imam ajvar,pecene paprike i dzem od sljiva![]()