Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd domaćice, okači recepis! Osećam da si ti kalibar domaćice kao ja!

Piletinu iseckaš na kockice i ispržiš na malo m.ulja... izvadiš... dodaš malo belog luka...
Šampinjone iseckaaš na listiće, dodaš u to ulje, dodaš kukuruz, i začiniš, ja stavim origano, bosiljak... kad se izdinsta, dodaš piletinu, soja sos, i malo čilija(ja se uvek prevarim sa čilijem, dodam ga mrvicu ali bude baš ljuto), doliješ malo vode, dinstaš dok voda ne ispari... po želji možeš dodati i malo pavlake da sjedini... ;)
ma prosto ko pasulj...

oooo, spasiteljice moja! Sve su ovo razmažene žene! A ovamo se prave domaćice!:mrgreen:

Jesi videla!!! Lenjivice jedne, a kao sokovnik ne valja! :lol:

ja sam imala nekoliko tih drugih, i od srece sam do plafona skakala kad su detetu porasli svi zubici..
od tada, cedim samo agrume, a voce i povrce jedemo sa sve pulpom..
mislim, taj sokovnik i tako reklamiraju za bEbce i bAbce :mrgreen:

E da... ja sam od onih koji obozavaju i salate i vockice.
Ali ne mogu bre da grickam celer i cveklu do besvesti! E zbog toga mi je sokovnik super, smulja ocas posla sve sto treba!
Pa srecni i bebci i babci! :lol:

ae i ja da budem u trendu..sokovnik bio(onaj iz top-šopa bezobrazno skup..i kao jede sitnu decu-šta sve može)puka potreba, dunulo mi da se hranim presnom hranom i sokovima...kao zdravo je i JOŠ TO nisam probala :hahaha:

Kupih neki holandski..radio mi posao jedno mesec dana..kada sam pila sok od cvekle,šargarepe narandže..jabuke kruške ( e sad kupus..i neke korenaste biljke nisam mogla da iscedim ni kap...) da ne kažem da je pulpa bila vlažnjikava..šije mi ga djura, puno se bacalo..o pranju da ne govorim svaki dan 5x, dok mi nije dopizdilo..i sada je a/a ..toliko o sokovima ;)

ae i ja da budem u trendu..sokovnik bio(onaj iz top-šopa bezobrazno skup..i kao jede sitnu decu-šta sve može)puka potreba, dunulo mi da se hranim presnom hranom i sokovima...kao zdravo je i JOŠ TO nisam probala :hahaha:

Kupih neki holandski..radio mi posao jedno mesec dana..kada sam pila sok od cvekle,šargarepe narandže..jabuke kruške ( e sad kupus..i neke korenaste biljke nisam mogla da iscedim ni kap...) da ne kažem da je pulpa bila vlažnjikava..šije mi ga djura, puno se bacalo..o pranju da ne govorim svaki dan 5x, dok mi nije dopizdilo..i sada je a/a ..toliko o sokovima ;)

I ja sam kupio Tolika jedan takav ....I nikada ga nisam upotrebio...

Linda, muškić nikada neće biti tako "prisan" i umiljat (iako je zavodnik nevidjen)..i to SAMO kada on to i koliko hoće...navikni se na tu činjenicu ;)

Грешка, мачори су далеко умиљатији од женки ;)

Овај мали горе име плус што спава у корпици. Вероватно је понео са собом, мирис старог краја, па тражи уточиште, а није нешто уплашен посебно јер је ставио стомак на увид..то је значајно поверење.

Linda, muškić nikada neće biti tako "prisan" i umiljat (iako je zavodnik nevidjen)..i to SAMO kada on to i koliko hoće...navikni se na tu činjenicu ;)

Ovo je tacno.
Sve macke se maze samo kad one hoce, ali zenke su definitivno umiljatije.

iako imala sam ja macora koji je spavao samnom u krevetu svake noci kad je muz radio nocnu smenu.
spusti glavu na jastuk "zagrli" me sapom i tako spavamo :heart:

Mozda i nema pravila...nego zavisi i od karaktera samo macke

ma kad malo bolje razmislim...gurao se izmedju nas :lol:

Moguce je da si u pravu :think:
У већини случајева је тако. Мада, имао сам ја једну женку која је била као жвака, мазна јако.
Мој друг има женку, нашао је поред контејнера и усвојио.
Како год коју девојку нађе, мачка се попишки по њеним ципелама, све му девојке тера, а тачно осети кад овај мој друг мора на службени пут. Чим спреми одело и извади кофер, одмах му све упиша..невероватно. Онда, не подноси неке звуке, на пример од мобилног, једном хтела да растргне човека кад му је звонио мобилни...Мачори су кулишићи...Мој мачор је дивне нарави, једино што нас доживљава као своју врсту...лол..

...
a040.gif
kakve sokove pravim kad bi ste samo znale vi razmažene žene!!! :mrgreen:

moram oma da te demantujem tolka, to nije tačno : )

dva mačora koja sam imala, jednog još uvek imam, su najveće maze ikada, umiljati su i vezani za mene više nego što sam ja mislila da mačke/mačori mogu da budu... mačke su te koje su samostalnije, prepredenije, možda manje vezane itd (tako je bilo sa svim mačkama koje sam imala i sa ovom koju sada imam, mazi se kada ona hoće, koliko hoće itd), mačori su često veće maze od mačaka i prisniji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back