Pohvalite se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...kupila Power Juicer pa ceo dan pravim sveže sokove...i ceo dan perem delove...:lol:
Kakvo je to zlo... :evil:
Nama su poklonili, jednom sam ga koristila, smorila se od pranja delova... kad sam se selila u kuću, ostavila sam ga u stanu... nek usreći nekog drugog...:lol::mrgreen:

Za ceđenje sam kupila ono čudo što kad pritisneš okreće se, sjajna stvar... a ostalo ako mi se baš ne jede u izvornom obliku(a tako najviše volim) izrendam... ;)
...što ste neke! Pustite me da se bar prvi dan radujem!!!
Evo soka koji sam sebi spremila:
dve šargarepe
jedna jabuka
jedna narandža
koren 2,5cm đumbira

...mmmm...kako je super!!!

...P.S. A sve mislim na onaj Šardonau reserve što stoji u frižideru...:mrgreen:

Lakše ti je izrendati... posle opereš samo rende... a svejedno isto jedeš,,,;):D

nije bre,evo ja vec napravila,popilai oprala.ova modestina fora sa kesom je strava
ostala mi malo zapusena sudopera...
vec osecam kako mi grudi u vis,haljina na pod....

Ma kako zapusena sudopera??? Jesi stavila kesu? Jesi!!! Kad otvoris sokovnik, iz onog gornjeg dela ocistis sta je ostalo i ubacis sve u deo sa kesom!!! Kesa u djubre, a delovi ocisceni od krupnih ostataka na pranje!!! Resetku peri prvo sa spoljne strane, pa tek onda sa unutrasnje. Mislim da imam sokovnik najmanje 7 godina i tvrdim da je najbolji od svih za cedjenje svezih sokova (jer sam imala iskustva i sa drugim).

Ma kako zapusena sudopera??? Jesi stavila kesu? Jesi!!! Kad otvoris sokovnik, iz onog gornjeg dela ocistis sta je ostalo i ubacis sve u deo sa kesom!!! Kesa u djubre, a delovi ocisceni od krupnih ostataka na pranje!!! Resetku peri prvo sa spoljne strane, pa tek onda sa unutrasnje. Mislim da imam sokovnik najmanje 7 godina i tvrdim da je najbolji od svih za cedjenje svezih sokova (jer sam imala iskustva i sa drugim).

oooo, spasiteljice moja! Sve su ovo razmažene žene! A ovamo se prave domaćice!:mrgreen:

ja sam imala nekoliko tih drugih, i od srece sam do plafona skakala kad su detetu porasli svi zubici..
od tada, cedim samo agrume, a voce i povrce jedemo sa sve pulpom..

mislim, taj sokovnik i tako reklamiraju za bEbce i bAbce :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back