baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
...a, i nabacuju joj se po pijacama prodavci!!!![]()
to je već zbog mog šarma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i sta ti je jos radio
...jaoj...kad se samo setim , odmah
A tebi??!

i sta ti je jos radio
...jaoj...kad se samo setim , odmah
A tebi??!
sa mnom nije bio stidljiv..

Još je ona mlada,ne zna da tako prodaju onu lošiju robu![]()

Sad će Dive-samo da se seti...Ipak je stisle godine!!!
Ja se svega sećam-kao juče da je bilo...A bilo je pre dva dana...(poslednji put mislim)...![]()

ne mogu marinac bas tako javno..
bila sam indiskretna pa sam iygubila angela..ne mogu i sa tabom to da ponovim![]()

Ko je pa sad ova??!
Dive...??!

ja sokove samo u cvrstom stanju, ovako..
ljubi te tetkaPogledajte prilog 214733
mislim, mene zubi jos sluze, pa vise volim da izgrickam sokic sa sve pulpom![]()

Kakvo je to zlo......kupila Power Juicer pa ceo dan pravim sveže sokove...i ceo dan perem delove...![]()

...što ste neke! Pustite me da se bar prvi dan radujem!!!
Evo soka koji sam sebi spremila:
dve šargarepe
jedna jabuka
jedna narandža
koren 2,5cm đumbira
...mmmm...kako je super!!!
...P.S. A sve mislim na onaj Šardonau reserve što stoji u frižideru...![]()

Napravila super piletinu sa šampinjonima i kukuruzom...![]()
nije bre,evo ja vec napravila,popilai oprala.ova modestina fora sa kesom je strava
ostala mi malo zapusena sudopera...
vec osecam kako mi grudi u vis,haljina na pod....

...i sama u kući!![]()
nije bre,evo ja vec napravila,popilai oprala.ova modestina fora sa kesom je strava
ostala mi malo zapusena sudopera...
vec osecam kako mi grudi u vis,haljina na pod....
pa nisam,ne mislis valjda da bih se smarala samo za sebe
to mislim za sok,ne za haljinu
da se pohvalim,idem sa muzom na pice u grad
Ma kako zapusena sudopera??? Jesi stavila kesu? Jesi!!! Kad otvoris sokovnik, iz onog gornjeg dela ocistis sta je ostalo i ubacis sve u deo sa kesom!!! Kesa u djubre, a delovi ocisceni od krupnih ostataka na pranje!!! Resetku peri prvo sa spoljne strane, pa tek onda sa unutrasnje. Mislim da imam sokovnik najmanje 7 godina i tvrdim da je najbolji od svih za cedjenje svezih sokova (jer sam imala iskustva i sa drugim).

Ma kako zapusena sudopera??? Jesi stavila kesu? Jesi!!! Kad otvoris sokovnik, iz onog gornjeg dela ocistis sta je ostalo i ubacis sve u deo sa kesom!!! Kesa u djubre, a delovi ocisceni od krupnih ostataka na pranje!!! Resetku peri prvo sa spoljne strane, pa tek onda sa unutrasnje. Mislim da imam sokovnik najmanje 7 godina i tvrdim da je najbolji od svih za cedjenje svezih sokova (jer sam imala iskustva i sa drugim).