- Poruka
- 51.813
zvao me je Dart na pice i sladoled ako smem da dodjem do Rijeke
Postao sam privlacan pravim muskarcima zar to nije uspeh ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj poziv je ignorirao. Vjerojatno sam pre privlacanzvao me je Dart na pice i sladoled ako smem da dodjem do Rijeke
Nesto mnogo volim da lezim napolju pred kisu uz grmljavine,dal me puca neka romantika stal j
Sto jel sto te necudaće bog grom da te spuca
Ni ja isto jbm ti.Još kod mene je na ignoru.Sto jel sto te necu
Šta ima da se hvalim.Dosta je ono sinoć..![]()
Sto jel sto te necu
Ni ja isto jbm ti.Još kod mene je na ignoru.
Odluči se jesi li muško ili žensko pošto menjaš rodove u kojima pišeš.Nisam propratila sta se desilo sinoc, otisla sam da citam, jesu pale gacke ili nista od toga?
Tesi sešto narod kaže, spasila se
Šutni je na ignor.Tesi se
Necu volim da im dizem pritisakŠutni je na ignor.
Odluči se jesi li muško ili žensko pošto menjaš rodove u kojima pišeš.
...Odlucila sam se da budem lepo zensko, ako ti je tako draze, ili mogu biti i nesto drugo ako preferiras![]()
Sad sam se setio.Odlucila sam se da budem lepo zensko, ako ti je tako draze, ili mogu biti i nesto drugo ako preferiras![]()
Čestitam i neka mu se sve zelje ostvare.Dušan je dobio britansku vizu, ide u Mančester, na Zvezdinu utakmicu, u svojstvu novinara.
Kada je imao pet godina, najaktuelnija je bila italijanska liga. I samo je pričao kako će živeti u Italiji, i biti sportski komentator. Deda mu kaže: "Mile, pa kada deda dođe u goste, da ga provedeš kroz Italiju." A Dušan će: "Jao deda, ja i žena, dvoje dece, mali stan, pa gde ću s tobom!"
Eto, nekima se snovi ostvaruju. Makar delimično. Nije u Italiji, nema ni ženu ni decu, ali radi ono što je oduvek želeo.