Pohvalite se III

Ja prošli put uzela neke ćevape smrdeli bože sačuvaj, mislim da bih zaglavila u bolnici da sam to pojela. Od tad meso mnogo manje i jedem.
Imali su mnogo lepo grožđe ne znam šta ću sledeći put naći kad odem.
Sedneš negde gde znaš da imaju dobar roštilj, ako ti se jede. Mine te želja. Kupiš pljeku gde valja i tako...pošto retko neko sam pravi ćevape kod kuće.
Ne bi se otrovala, vode oNi računa o tome, zato je svo meso uglavnom bezukusno.. ako o Lidlu pišemo

Sedneš negde gde znaš da imaju dobar roštilj, ako ti se jede. Mine te želja. Kupiš pljeku gde valja i tako...pošto retko neko sam pravi ćevape kod kuće.
Ne bi se otrovala, vode oNi računa o tome, zato je svo meso uglavnom bezukusno.. ako o Lidlu pišemo
Da o Lidlu.
Tako sam pre jedno mesec ipo i uradila. Zadala sam sebi da jednom opet kad mi se prijede odem u Žar i probam njihov roštilj. Od kad su na Brdu ja još uvek ne odoh.

isli u ikeu
na kraju necu ni naruciti plakar za djeciju sobu vec cu kupiti gotov
ima jedan koji nam se slaze dimenzijama super
nasli smo i biblioteku, radni sto i stolicu
novi krevet ce sacekati malo jer je i ovaj koji ima relativno nov
probala sam i one ivar stolice i uzecu ih definitivno

ja sam, normalno, nasla najbolju torbu/ranac ikada za smijesne pare
koliko oni dobre dizajnere imaju to nisu istine
e, to sam htjela da se pohvalim zapravo : )

https://www.ikea.com/rs/sr/p/droemsaeck-platnena-torba-maslinastozelena-40441308/

isli u ikeu
na kraju necu ni naruciti plakar za djeciju sobu vec cu kupiti gotov
ima jedan koji nam se slaze dimenzijama super
nasli smo i biblioteku, radni sto i stolicu
novi krevet ce sacekati malo jer je i ovaj koji ima relativno nov
probala sam i one ivar stolice i uzecu ih definitivno

ja sam, normalno, nasla najbolju torbu/ranac ikada za smijesne pare
koliko oni dobre dizajnere imaju to nisu istine
e, to sam htjela da se pohvalim zapravo : )

https://www.ikea.com/rs/sr/p/droemsaeck-platnena-torba-maslinastozelena-40441308/
Ahm, nama treba biblioteka..na podu u malom hodniku pored jedne od biblioteka, ta je zgodna u zidu ugrađena, nam stoje knjige, pa onda i na stolici tu zarobljenoj...užas...sreća pa je posebni deo stana (samo mi vidimo taj krš).

Moram da odem i Ajkiu : )

I nakupujeno još 500 nepotrebnih kuroboca..tipa daska za kuhinju...koju sam stavio u mašinu za sudove, pa se raspala :lol: i obavezno neka lampa, neke tegle, jbliga šta sve ne kupujemo...

Nači naglasiti da idemo isključivo.namenski po biblioteku. Ne mogu se ebem s majstorima. Mada, postoji mogućnost lol

Ja sad ne znam šta da mislim da li je za hvaljenje ili nije, ali nemam temu gde da okačim.
Danas tako sa šefom reč po reč, reko mnogo sam u dubiozi sa ovom Evropom, on kaže to ti je velika prilika, možda te regrutuju da budeš globalni bajer, a i fali im bajer.
Ja sam imala neke druge želje, ali oćutah.
Ako je prilika da se živi i radi u Srbiji a prima švajcarska plata, što imam neke kolege koji su slično prošli, a ko to zna, reših ja da oćutim za moje želje, i pustim da ide kako ide.
Mada nešto sumnjam u taj scenario jer je moj učinak do sad jedna velika nula, što uradim na marketu uradim, al ovo me neće pa neće.
Kontam da nije ipak za rupu.
U ponedeljak imam sa šefom jedan na jedan, taman da malo popričamo. Mislim imam i ja neka pitanja.

Back