Pohvalite se III

Znam da će zvučati i ovako i onako, ali ja moram da se pohvalim šta smo sve lepo kupili za ovih par meseci, probaću da se setim svega.
Njemu Replay šuškavac, Napapijri šuškavac (onaj), Kyoto bermude, Stuf teksas šorts, Napapijri majicu, New Balance patike, njoj Desigual torbicu, Levis top, Tommy haljinu, Tommy patike, Tommy farmerke, Tommy bodi, meni Mango haljinu, Springfield tuniku, sandale, espadrile i Lotto patike, Reebok patike, a pre toga smo kupili i svašta nešto od Adisasa svima. Sve smo kupovali na akcijama ili online.
Mnogo ali mnogo para smo sačuvali, a sve je baš moram reći do jaja.

241538058_1477641659257809_5845916086085960741_n.png

gotova i treća slika....koja sam ja meni kraaaalj :srecan:

Znam da će zvučati i ovako i onako, ali ja moram da se pohvalim šta smo sve lepo kupili za ovih par meseci, probaću da se setim svega.
Njemu Replay šuškavac, Napapijri šuškavac (onaj), Kyoto bermude, Stuf teksas šorts, Napapijri majicu, New Balance patike, njoj Desigual torbicu, Levis top, Tommy haljinu, Tommy patike, Tommy farmerke, Tommy bodi, meni Mango haljinu, Springfield tuniku, sandale, espadrile i Lotto patike, Reebok patike, a pre toga smo kupili i svašta nešto od Adisasa svima. Sve smo kupovali na akcijama ili online.
Mnogo ali mnogo para smo sačuvali, a sve je baš moram reći do jaja.
al da nisi marke napisala sve bi bilo uzalud :)

Lady da si bila sama, razvedena, sa pretuznom cerom koja pati za tatom, Ti koja patis za bivsim...mogla si da pises i DG I VER, GFF, ARM.EX, mame mamine....znas li kako boli zavidne ljude sto si sa svojim muzem koji te obozava bila u sopingu?
Sto si i Ti njega i on Tebe usrecio.

Mnogo vise boli nego da se sa Vracara neko preseli u Padinsku Skelu ili sa Menhetna u Queens.

E NEKA SI obradovala svoje :heart: i ja bih da ne moram za sve to da dignem kredit :mrgreen:

👍

Back