Pohvalite se III

kamilica + maslacak = pivcuga :D
mojih 7min mini radosti

Prilozi

• IMG_20210323_201631.jpg
    IMG_20210323_201631.jpg
    130,3 KB · Pregleda: 15
Ovo sam isto juce sredila.
Svasta pobacala.
Sve izvadila, prebrisala i vratila na mesto.
Oslobodila malo prostora. :zaljubljena:

Posto sam danas radila i isla u vinariju, nisam stigla cipelarnik da sredim, ostavicu ga za sutra ili neki drugi dan.
И ја ових дана по мало... Бацам, делим,... Има доста ствари које више нису за мене, прерасла сам што се година тиче, више нисам спремна ни на најмању неудобност. Пре сам, рецимо, носила изузетно уске хаљине, више не. Сада више волим гола леђа, спуштено раме, слиц на сукњи,... него сапету одећу.

И ја ових дана по мало... Бацам, делим,... Има доста ствари које више нису за мене, прерасла сам што се година тиче, више нисам спремна ни на најмању неудобност. Пре сам, рецимо, носила изузетно уске хаљине, више не. Сада више волим гола леђа, спуштено раме, слиц на сукњи,... него сапету одећу.
Isto.
Sad hocu udobno i lepo.
Lepse ga nosim.

Smršala sam dosta za vrlo kratko vreme. Sa 75 kg na 58 kg. Bila sam primorana da sticajem okolnosti radikalno promenim način ishrane zbog bolesti. Sada sam vitka mada ja nikad nisam ni bila nešto debela, to je kod mene uvek bilo nekako skladno raspoređeno. Sad kad se osvrnem u prošlost shvatam da sam patila od umišljene debljine.
Bravo, mi se tamo na temi o dijetama ubismo godinama da smršamo. Doduše ja sam odustala jer meni kilograme slaže hemija pa nema svrhe da se mučim ali želela bih da smršam jedno bar 10 kg, ali teško

Hvala! Meni je puno pomogla knjiga "Zdravi i vitki" bračnog para Dajmond. Ne znam da li si čula za tu metodu. Principi su vrlo prosti i jednostavni, samo ih se treba pridržavati i eto rezultata na kraju. Držim ti palčeve da istraješ na svom putu ka vitkosti, samo je potrebno biti uporan i motivisan. Možeš ti to!
Bravo, mi se tamo na temi o dijetama ubismo godinama da smršamo. Doduše ja sam odustala jer meni kilograme slaže hemija pa nema svrhe da se mučim ali želela bih da smršam jedno bar 10 kg, ali teško

Hvala! Meni je puno pomogla knjiga "Zdravi i vitki" bračnog para Dajmond. Ne znam da li si čula za tu metodu. Principi su vrlo prosti i jednostavni, samo ih se treba pridržavati i eto rezultata na kraju. Držim ti palčeve da istraješ na svom putu ka vitkosti, samo je potrebno biti uporan i motivisan. Možeš ti to!
Nisam, ali ću je potražiti. Ne znam koliko će meni pomoći jer primam hemoterapiju, pa samim tim i kortikosteroide koji vezuju vodu i stvataju lažnu kilažu, ali nema veze, pročitaću je. Hvala :)

Nisam, ali ću je potražiti. Ne znam koliko će meni pomoći jer primam hemoterapiju, pa samim tim i kortikosteroide koji vezuju vodu i stvataju lažnu kilažu, ali nema veze, pročitaću je. Hvala :)
meni su afro uz kortiko dali i diuretik za izbacivanje vode
uzimam ga svaki drugi dan i osecam se bas dobro, uopste nemam onaj uzasan osecaj kao kad sam ih uzimala prosli put
mozda i zbog nacina uzimanja
sofija mi je na forumu ponudila semu te piramide, posto su u kovid ambulanti dali samo doza 20mg dnevno i to je to
pulmolog mi ih ej dao po semi i svarno nemam nikakve negativne posledice

meni su afro uz kortiko dali i diuretik za izbacivanje vode
uzimam ga svaki drugi dan i osecam se bas dobro, uopste nemam onaj uzasan osecaj kao kad sam ih uzimala prosli put
mozda i zbog nacina uzimanja
sofija mi je na forumu ponudila semu te piramide, posto su u kovid ambulanti dali samo doza 20mg dnevno i to je to
pulmolog mi ih ej dao po semi i svarno nemam nikakve negativne posledice
Da daju gde može, uz moju terapiju ne može jer sam onda terapiju džaba primila, tako da je u mom slučaju, ćuti i trpi, izbaciće se to vremenom, a do tada budi debela, nije to najvažnija stvar u životu.

Back