- Poruka
- 121.944
Muke zabicine, on donosi cokoladu koju ja naivise volim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a kad zakmeči onda će da se priseća uf dal je bilo zguza ili tatraneLjubaf i čokolada, ne razmišljaš kad si mlada (:
Ša fali..a kad zakmeči onda će da se priseća uf dal je bilo zguza ili tatrane

Muke zabicine, on donosi cokoladu koju ja naivise volim![]()

Ово је колач! Пуууно фила и једва нешто да га држи.
U tom filu ima dosta skroba/brašna, vidi se po teksturi. Više volim kad su samo zaslađeni orasi, ali ih onda nema toliko, tanji je fil
Не знам. Ораси, шећер и млеко је фил који признајем.U tom filu ima dosta skroba/brašna, vidi se po teksturi. Više volim kad su samo zaslađeni orasi, ali ih onda nema toliko, tanji je fil
U kupovnima skoro uvek ima nešto što povećava masu, jeftinije im je.Не знам. Ораси, шећер и млеко је фил који признајем.
Можда је ово рогач?
То да. Стављају и мекиње. Читала сам састав на неким.U kupovnima skoro uvek ima nešto što povećava masu, jeftinije im je.
То да. Стављају и мекиње. Читала сам састав на неким.
Е, да.Пшеничне клице.

Ta dragana je iz nsa sto pravi,ladno u lidlu se pojavilo na par danaОво је колач! Пуууно фила и једва нешто да га држи.
Јел су ораси или вештак? Репортирај сада када си започеоTa dragana je iz nsa sto pravi,ladno u lidlu se pojavilo na par dana

Kažem ja, očešalo se o orahe.Taj surogat oraha koji je domaćica spomenula, sad sam pogledala, u svom sastavu ima pšenične klice, semenke suncokreta, šećer i arome.
Moguće da stave pored tog surogata i orahe, ali svakako štede na njimaKažem ja, očešalo se o orahe.
И са маком више волим оно као лења пита, између две танке коре пуууно фила и по неко суво грожђе.