86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Уживала сам слушајући.meni ovo sto si napisala ima prizvuk blage odvratnosti prema svm tim knjigicama, videima koji nam objasjavajukako da pravilno disemo jedemo odgajamo decu... pa sve tako za svaki moguci segment zivota. i jesi u pravu!
ali ova zena upravo je i ustala protiv svega toga apelujuci na povratak zdravorazumskom odnosu prema zivotu, fokusirajuci se na svoj, pedagoski, domen povratka izvornom (stvaralackom) vaspitanju.
Једино, звучаћу надмено и претнциозно али шта сад, није ми ни жао родитеља који су подлегли како је рекла плишаном васпитавању. Зар немају мозак, здрав разум, потребу да ослушкују дете и прате интуицију!? Зато смо ту где смо. Јер се покуњимо, не промислимо него прихватимо што нам се сервира зато што сервирка има звучно звање, а кога брига да ли има покриће заиста. Зар да испаднем глуп, примитиван, старомодан, нетолерантан... што сумњам? Што нелогичности провлачим кроз сопствене филтере!?
То се тааако осети на многим пољима. Ево, и ово тренутно лудило је доказ.
Али само правим васпитањем и усмеравањем деце да мисле својом главом а не да падају под утицај већине можемо избећи синдром Ашовог експеримента и оздравити свет.