Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.080
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
već je obezbedila uslov početkom jula, a ostao joj je još jedan ispit da očisti godinu 

Jel to ona zena sto je izdala knjigu Porodicni bukvar?imala sam srecu da naletim video ove divne zene
Е, ово ћу уз кафицуimala sam srecu da naletim video ove divne zene

JesteJel to ona zena sto je izdala knjigu Porodicni bukvar?
Imam njenu knjigu, slusala sam je, kad je prosle godine bila ovde. Mislim da ima dve knjige i da sam uzela obe.

imala sam srecu da naletim video ove divne zene
Obozavam knjige i obozavam da slusam ljude.Ја сам то све без књига и гледања Јутјуб клипова.
Obozavam knjige i obozavam da slusam ljude.
Za mene je roditeljstvo ispunjenje zivotnog sna.И ја али не на ту тему. Толико је занимљивијих ствари на свету, појма немаш.

Za mene je roditeljstvo ispunjenje zivotnog sna.
Nema zanimljivijih stvari od dece i porodice. :jelenadjokovic:![]()
Kako oni odrastaju tako se mi povlacimo, tj.pustamo ih.
Nisam frik ali volim da procitam sve sto mi dodje pod ruku jer nisam sveznajuca.
Za mene je sve mimo porodice neka kompenzacija.
Iako dosta zadovoljstva nadjem u poslu, to nije ni prici nirvani koju mi pruza roditeljstvo.
...pitajte me ovo isto kad udju u pubertet![]()
meni ovo sto si napisala ima prizvuk blage odvratnosti prema svm tim knjigicama, videima koji nam objasjavajuЈа сам то све без књига и гледања Јутјуб клипова.
meni ovo sto si napisala ima prizvuk blage odvratnosti prema svm tim knjigicama, videima koji nam objasjavajukako da pravilno disemo jedemo odgajamo decu... pa sve tako za svaki moguci segment zivota. i jesi u pravu!
ali ova zena upravo je i ustala protiv svega toga apelujuci na povratak zdravorazumskom odnosu prema zivotu, fokusirajuci se na svoj, pedagoski, domen povratka izvornom (stvaralackom) vaspitanju.