Pohvalite se III

Bile danas menadzeeka i ja da slikam jednu glumicu za jedan magazin ...nebitno...
I kad smo zavrsili ona nam se zahvaljuje jao divne ste pa jao ja mrzim fotografe tako su gadni i sve muskarci bas me nerviraju, ruzno se ponasaju....pa vi ste divne, prvi put da uzivam u fotkanju bla bla
Nista prodje to, meno ti udje na jedno uvo izadje na drugo....odemo u studio posaljem ja fotke urednici magazina
Kad su krenile da zovu, urednica, pa glumica, pa zovu zmaja, pa zovu menadzerku...hvale ....jao nikad bolje fotke oce glumica jos da se slika sa nama i za druge stvari

Sta vam je zene sta ste pobenavile :lol:

imala sam srecu da naletim video ove divne zene

855AA41B-FFCE-4FD8-A45A-F5191A10262C.jpeg

И ја али не на ту тему. Толико је занимљивијих ствари на свету, појма немаш.
Za mene je roditeljstvo ispunjenje zivotnog sna.
Nema zanimljivijih stvari od dece i porodice. :jelenadjokovic: :lol:
Kako oni odrastaju tako se mi povlacimo, tj.pustamo ih.
Nisam frik ali volim da procitam sve sto mi dodje pod ruku jer nisam sveznajuca.

Za mene je sve mimo porodice neka kompenzacija.
Iako dosta zadovoljstva nadjem u poslu, to nije ni prici nirvani koju mi pruza roditeljstvo.

...pitajte me ovo isto kad udju u pubertet :malav:

Za mene je roditeljstvo ispunjenje zivotnog sna.
Nema zanimljivijih stvari od dece i porodice. :jelenadjokovic: :lol:
Kako oni odrastaju tako se mi povlacimo, tj.pustamo ih.
Nisam frik ali volim da procitam sve sto mi dodje pod ruku jer nisam sveznajuca.

Za mene je sve mimo porodice neka kompenzacija.
Iako dosta zadovoljstva nadjem u poslu, to nije ni prici nirvani koju mi pruza roditeljstvo.

...pitajte me ovo isto kad udju u pubertet :malav:

Значи, ако не дробиш о мужу и деци по васцели дан.... нешто ти фали?
Још ако кажем да ме од туђих погледа на породицу и васпитавање деце много више занима ископавање аметист-геода у Уругвају.

Ја сам то све без књига и гледања Јутјуб клипова.
meni ovo sto si napisala ima prizvuk blage odvratnosti prema svm tim knjigicama, videima koji nam objasjavaju :roll: kako da pravilno disemo jedemo odgajamo decu... pa sve tako za svaki moguci segment zivota. i jesi u pravu!

ali ova zena upravo je i ustala protiv svega toga apelujuci na povratak zdravorazumskom odnosu prema zivotu, fokusirajuci se na svoj, pedagoski, domen povratka izvornom (stvaralackom) vaspitanju.

meni ovo sto si napisala ima prizvuk blage odvratnosti prema svm tim knjigicama, videima koji nam objasjavaju :roll: kako da pravilno disemo jedemo odgajamo decu... pa sve tako za svaki moguci segment zivota. i jesi u pravu!

ali ova zena upravo je i ustala protiv svega toga apelujuci na povratak zdravorazumskom odnosu prema zivotu, fokusirajuci se na svoj, pedagoski, domen povratka izvornom (stvaralackom) vaspitanju.

Све то имам својој глави и без да читам.

Back