Nije fora u maski, ona je upala u njihov tim podmladka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije fora u maski, ona je upala u njihov tim podmladka

Da li da ga platim odjednom ili da i dalje cepkam?
Dvoumi se u meni, sve se u meni dvoumi.
Ја цепкам.

Речите су...Pa i ja cepkam, uvek i u inat njima, ali me je već smorilo razmišljanje o tome pa sam kontala da uplatim i sve završim do sledeće god u ovo vreme.
Ali neću, ubedile ste me![]()
To se može proveriti.Uplata preko net-a se evidentira kao i svaka druga. Proverite prvo u poreskom,da li se platili prošle godine. Valjda imaju neki kontakt broj(pogledajte za broj na net-u)Ušla sam na krstaricu da smirim živce. Ne znam gde su mi uplatnice za porez na kuću. Bila sam ubeđena da sam prošle godine platila. Sad nalazim samo uplatnice za stan, a za kuću ništa. Mada, imam ja običaj da platim preko interneta, pa da zato nemam uplatnice. I sad, neviram se i palim cigaru, čitam šta pišete i prvo na šta naletim je ta bolna tema davanja para državi. A inače, nemam bogznačime da se hvalim.
Znam da se evidentira i znam da negde postoji trag u elektronskoj evidenciji banke, ali to je bilo prošle godine, a dok pretražim sve uplate na internetu, okoziću se. Sedim sada u hladu i kuliram. Dosta mi je nerviranja. Sutra ću pozvati poresko da me obaveste o dugovanjima. A ustala sam rano da bih platila harač. Međutim, dan mi prođe u traganju za uplatnicama i sada grejeTo se može proveriti.Uplata preko net-a se evidentira kao i svaka druga. Proverite prvo u poreskom,da li se platili prošle godine. Valjda imaju neki kontakt broj.

Pa život te je naučio da ne veruješ našoj administraciji.Ја све те уплатнице сортирам као психопата, у сваком моменту су спремне за проверу.![]()
Nama je svojevremeno počela da se susi jabuka zbog detlića, a jeste lep..I ja sam platio poreze....Aj imaš jedan j nekako.,
Hteo sam da se pohvalim da imam detlića.
Nije baš moj, al volim ga ko rod... (:. Kako lepo lupka i nedostaje mi.. al videćemo se uskoro.
Mislim na tebe, dettlitju šareni...rokaj bube...delijo
Nama je svojevremeno počela da se susi jabuka zbog detlića, a jeste lep..
Ја сам узела шифру преко лпу, е управа, видиш да ли су ти прокњижили уплату, задужења, рокове, камату, све...и можеш да реагујеш.Ušla sam na krstaricu da smirim živce. Ne znam gde su mi uplatnice za porez na kuću. Bila sam ubeđena da sam prošle godine platila. Sad nalazim samo uplatnice za stan, a za kuću ništa. Mada, imam ja običaj da platim preko interneta, pa da zato nemam uplatnice. I sad, neviram se i palim cigaru, čitam šta pišete i prvo na šta naletim je ta bolna tema davanja para državi. A inače, nemam bogznačime da se hvalim.